Στη μάχη της απολέπισης νικητής είναι το scrub προσώπου και σώματος της ανάPLASIS

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στη μάχη της απολέπισης νικητής είναι το scrub προσώπου και σώματος της ανάPLASIS

Το δέρμα μας αποβάλλει καθημερινά χιλιάδες νεκρά κύτταρα, ένα μεγάλο μέρος των οποίων παραμένει στην επιφάνεια της επιδερμίδας, όπου προκαλεί φράξιμο των πόρων, εμποδίζει την ενυδάτωση και την ανανέωση του δέρματος. Ο πιο φυσικός τρόπος για να πετύχουμε ταυτόχρονα απολέπιση, ενυδάτωση και καθαρισμό της επιδερμίδας δεν είναι άλλος από την εφαρμογή του πιο φυσικού scrub που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά φαρμακείου από την εταιρεία ανάPLASIS.

Με 100% φυσικά συστατικά από cranberry, καστανή ζάχαρη και αλάτι Μεσολογγίου το μίγμα του scrub καθαρισμού προσώπου και σώματος της ανάPLASIS είναι όχι μόνο υποαλλεργικό, αλλά και πλήρως αποτελεσματικό.

Οι αποξηραμένοι σπόροι Cranberry, με το ιδανικό τους μέγεθος και σχήμα, προσφέρουν μαλακή απολέπιση της επιδερμίδας, χωρίς να τραυματίζουν το δέρμα. Είναι 100% φυσικοί, απαλλαγμένοι από βακτήρια και μικροοργανισμούς και με το βαθύ κόκκινο χρώμα τους δίνουν μια νέα διάσταση στην απολέπιση της επιδερμίδας.

Η καστανή ζάχαρη, χάρη στο γλυκολικό οξύ που περιέχει, προσφέρει έντονη ενυδάτωση, και χαρίζει ισορροπία στο δέρμα. Επιπλέον, λόγω της λείας επιφάνειας των κόκκων της δεν προκαλεί ερεθισμούς κατά την τριβή, ακόμη και στις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το φυσικό θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου, πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, θρέφει και ενδυναμώνει την επιδερμίδα.

Το μίγμα από επιλεγμένα φυτικά έλαια, αιθέριο έλαιο Grapefruit και βιταμίνη Ε, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, απομακρύνει ρύπους συσσωρευμένους στους πόρους, χαρίζει έντονη ενυδάτωση και αναζωογονεί το δέρμα.

Το Body & FacialScrub με Σπόρους Cranberry, Καστανή Ζάχαρη και Θαλασσινό Αλάτι Μεσολογγίου χαρίζει ανανεωμένη, λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα. Περιποιείται το δέρμα αφήνοντάς το ενυδατωμένο και απαλό. Συνδυάζεται ιδανικά με το έλαιο σύσφιξης σώματος και στήθους, αλλά και το έλαιο για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας CLT+.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το scrub προσώπου – σώματος της ανάPLASIS

Ανακινήστε τη φιάλη με το Μίγμα Ελαίων και αδειάστε όλο το περιεχόμενο (σιγά-σιγά) στο βαζάκι “Body & Facial Scrub With Cranberry Seeds, Brown Sugar & Mesologgi Sea Salt” της ανάPLASIS σταδιακά, ανακατεύοντας καλά με μία καθαρή σπάτουλα, ώστε να γίνει ομοιογενές.

Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα από το Body & FacialScrub με Σπόρους Cranberry, Καστανή Ζάχαρη και Θαλασσινό Αλάτι Μεσολογγίου σε νωπή επιδερμίδα, στο πρόσωπο ή/και τοπικά στις επιθυμητές περιοχές του σώματος, με απαλές κυκλικές κινήσεις. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Ξεβγάλτε με χλιαρό νερό. Χρησιμοποιήστε 1-2 φορές την εβδομάδα.