Ποιες θεραπείες προσώπου; Το FaceGym είναι η νέα μέθοδος που ήρθε για να μείνει

Θα το λατρέψεις όσο και εμείς

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ποιες θεραπείες προσώπου; Το FaceGym είναι η νέα μέθοδος που ήρθε για να μείνει

Ποιες θεραπείες προσώπου; Το FaceGym είναι η νέα μέθοδος που ήρθε για να μείνει και θα την λατρέψεις όσο εμείς. Ναι είναι αυτό που περιμένεις να ακούσεις μάλλον και είναι ότι πιο αποτελεσματικό θα δοκιμάσεις τώρα τελευταία.

Εάν είστε ήδη επαγγελματίας στο μασάζ προσώπου, έχετε ένα ντουλάπι γεμάτο με ρολά και ράβδους όπου και μπορείτε να κάνετε ένα μασάζ στο πρόσωπο σας. Το FaceGym είναι το facelift χωρίς βελόνες για να φτάσετε στο στόχο σας το συντομότερο δυνατόν

Δεν σας αρέσει να βρεθείτε κάτω από το χειρουργικό νυστέρι; Το FaceGym είναι ο καινούργιος τρόπος για να κάνετε DIY lifting στο πρόσωπο σας χωρίς βελόνες. Σκεφτείτε τα ψηλά οστά του ζυγωματικού και λίγο πιο μακριά πρόσωπα.

Τι είναι το FaceGym

Το μυστικό είναι στο όνομα, το FaceGym προσφέρεται ως προπόνηση για το πρόσωπό σας. Ακριβώς όπως θα κάμπτετε, θα τεντώνετε και θα τονώνετε τους μυς στο υπόλοιπο σώμα σας και έτσι θα γυμναστεί και το υπόλοιπο σώμα,

«Το FaceGym είναι το μοναδικό γυμναστήριο στο Ηνωμένο Βασίλειο για το πρόσωπο. Οι εκπαιδευτές προσώπου FaceGym εκτελούν μια σειρά από προπονήσεις ανύψωσης και γλυπτικής που έχουν σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσουν τους 40+ μυς του προσώπου. Τα αποτελέσματα ενισχύονται με προϊόντα περιποίησης δέρματος υψηλής απόδοσης και μη επεμβατική τεχνολογία.

«Μια διετής μελέτη για μασάζ προσώπου και διέγερση των μυών, διέσχισα τον κόσμο και συνεργάστηκα με καταπληκτικούς γιατρούς, γκουρού, ειδικούς σε θέματα φυσικής κατάστασης από το Παρίσι στο Μεξικό για να δημιουργήσω το FaceGym, μια 30λεπτη προπόνηση για το πρόσωπο, που αποτελείται από ζεστό, cardio, μασάζ και κρύο, που γίνεται από εκπαιδευτές στο στούντιο FaceGym που είναι ενισχυμένο με ισχυρές μη επεμβατικές μηχανές για την ανύψωση, τη χάραξη και τονισμό των μυών του προσώπου σας »

Πώς μπορείτε να κάνετε προπόνηση στο FaceGym στο σπίτι;

Εφόσον δεν μπορείτε να επισκεφτείτε το FaceFym, τότε ήρθε η ώρα να κάνετε DIY με τις ασκήσεις του προσώπου σας. Ευτυχώς, είναι αρκετά απλό, απλώς ετοιμαστείτε να «πλάσετε» καλά το πρόσωπο σας.

«Υπάρχουν εύκολες ασκήσεις στο σπίτι που μπορείτε να κάνετε. Μερικές απλές ασκήσεις στο πηγούνι που εκτελούνται κάθε πρωί και βράδυ θα σας βοηθήσουν, αλλά πρέπει να είστε συνεπείς με αυτές. Κάντε κάθε μία από τις ακόλουθες ασκήσεις 10 φορές:

Chin Press Up x 3

Φτιάξτε ένα V με το χέρι σας και στηρίξτε το πηγούνι σας στο V.

  • Τραβήξτε τα χείλη σας πάνω από τα πάνω δόντια σας, κρατήστε το για 5 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε (κάντε το 10 φορές).
  • Μετακινήστε το χέρι και στις δύο πλευρές του πηγουνιού με το μήκος των δακτύλων σας που καλύπτει τα αυτιά σας και κάντε τον ήχο Ε με το στόμα σας x 10.
  • Βάλτε τα δαχτυλίδια σας στο στόμα και στις δύο πλευρές, τραβήξτε το δέρμα προς τα πλάγια και χρησιμοποιήστε τους μυς της γνάθου για να επαναφέρετε τα δάχτυλά σας για να αγγίξετε τα δόντια σας x 10.
  • Κρατήστε το λαιμό σας με τα χέρια σας και στις δύο πλευρές, γείρετε προς τα πίσω το κεφάλι σας αργά μέχρι να νιώσετε μια τέντωμα.
  • Ξεκινήστε να ανοίγετε και να κλείνετε το στόμα σας σαν κύκλους ψαριών σαν να λέγατε «ωχ».

Corrugator Lift

  • Πάρτε το δείκτη σας και τοποθετήστε τον στον μυς σας, ακριβώς ανάμεσα στα φρύδια σας.
  • Στη συνέχεια, σηκώστε τα φρύδια σας πάνω και κάτω δέκα φορές.
  • Ανασηκώστε αυτά τα φρύδια όσο περισσότερο μπορούν για να εμβαθύνετε την προπόνηση και το τέντωμα.
  • Κρατήστε το δείκτη σταθερό
  • Ακόμα κρατώντας τα χέρια σας στο λαιμό σας, κοιτάξτε μπροστά και πείτε eeeeeee x 10 φορές.

Cheek Burpees

  • Τοποθετήστε το δεξί σας χέρι στη δεξιά πλευρά του προσώπου σας. Χρησιμοποιήστε ελαφρά το χέρι σας για να τραβήξετε το
    πίσω το δέρμα του μάγουλου.
  • Τώρα, εκπνεύστε δυνατά προς τα αριστερά για δέκα επαναλήψεις. Προσπαθήστε τόσο σκληρά
    όσο μπορείτε για να καταπολεμήσετε το τέντωμα που δημιουργήθηκε από το χέρι σας!
  • Τώρα φέρτε το αριστερό σας χέρι στο αριστερό μάγουλό σας και επαναλάβετε την ίδια άσκηση για δέκα επαναλήψεις.

The Thinker

  • Κάντε μια γροθιά και στηρίξτε το πηγούνι σας πάνω της, σαν να αισθάνεστε το βάρος της ημέρας.
  • Ενώ διατηρείτε την ανοδική πίεση από τη γροθιά σας, ανοίξτε το στόμα σας ενάντια σε αυτήν την πίεση και μετά κλείστε ξανά.
  • Συνεχίστε το άνοιγμα και το κλείσιμο διατηρώντας ταυτόχρονα την πίεση από τη γροθιά σας
  • Κάντε αυτό δέκα φορές. Αυτή η άσκηση θα καίει, αλλά αξίζει τον κόπο!

Ωστόσο αν δεν γνώριζες την Βιταμίνη K, πρέπει να την μάθεις καθώς είναι ο νέος σύμμαχος για την επιδερμίδα σου.