Beauty Alert: Το white eyeliner ήρθε για να μείνει - Θα το τολμήσεις;

Ήρθε για να "ταράξει" τα νερά

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Beauty Alert: Το white eyeliner ήρθε για να μείνει - Θα το τολμήσεις;

Κορίτσια δώστε προσοχή γιατί σας έχουμε μοναδικό beauty alert, καθώς το white eyeliner ήρθε για να μείνει και είναι πιο trendy από ότι περίμενες. Θα το τολμήσεις όμως; Αυτό είναι το θέμα.

Το λευκό χρησιμοποιείται συνήθως για να "επισημάνει" ένα άλλο χρώμα, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μην το αφήσουμε μερικές φορές να κλέψει τις εντυπώσεις στο μακιγιάζ μας.

Ρωτήστε τους περισσότερους καλλιτέχνες μακιγιάζ πώς να χρησιμοποιούν το λευκό eyeliner και θα απαντήσουν «στην ίσαλο γραμμή για να ανοίξουν τα μάτια σας». Δεν είναι λάθος, αλλά είναι λίγο βαρετό, έτσι δεν είναι; Τα μοντέλα SS20 της Cynthia Rowley θέλησαν να κάνουν ένα statement και για αυτό επέλεξαν να φορέσουν άσπρο eyeliner, γύρω από τα μάτια τους.

Το white eyeliner είναι το απόλυτο trend που πρέπει να τολμήσεις

Τολμήστε το έντονο φρύδι, με μπρονζέ δέρμα και γυμνά χείλη. Και θυμηθείτε, ένα υγρό eyeliner - όχι μολύβι - θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα τέλειο σχήμα σαν σύννεφο. Μερικές φορές είναι διασκεδαστικό να αγνοείς κανόνες σχετικά με το πώς πρέπει να φοριέται το μακιγιάζ και να τολμάς λιγάκι. Και εφόσον μιλάμε για μυστικά, εμείς σου έχουμε ακόμη ένα, αλλά για τα φρύδια σου! Μάθε εύκολα πώς να κάνεις τα φρύδια σου να δείχνουν πιο γεμάτα χωρίς κανένα λάθος!

Beauty Alert white eyeliner μακιγιάζ tips

Η φωτεινότητα του λευκού αναδεικνύει το χρώμα του ματιού και σβήνει όλη την κούραση από την περιοχή των ματιών. Αν σας τρομάζει το διαφορετικό αυτό χρώμα, σκεφτείτε ότι ταιριάζει σε κάθε χρώμα δέρματος και κυρίως στις σταρένιες και σκουρόχρωμες επιδερμίδες, με τις οποίες κάνει αντίθεση και σίγουρα αν το δοκιμάσεις το καλοκαιράκι θα κλέψεις όλες τις εντυπώσεις πάνω σου.

Τα dark tones είναι σίγουρα minimal και sexy και θα κάνουν τα μάτια σας να δείχνουν σαγηνευτικά. Κάντε όμως τη διαφορά στο eyeliner επιλέγοντας το ακριβώς αντίθετο χρώμα από το μαύρο και δημιουργήστε ένα μοναδικό look που θα κερδίσει τα βλέμματα και θα σας κάνει το επίκεντρο της συζήτηση.