Το νέο trend του καλοκαιριού στο μακιγιάζ - Η ρετρό λάμψη που θα ζηλέψεις

Πώς να το κάνεις σωστά

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Το νέο trend του καλοκαιριού στο μακιγιάζ - Η ρετρό λάμψη που θα ζηλέψεις

Το νέο trend του καλοκαιριού στο μακιγιάζ είναι η ρετρό λάμψη. Ένα κόλπο που θα ζηλέψεις και θα δείχνεις πιο όμορφη και ξεκούραστη, ενώ θα δώσεις στην επιδερμίδα σου την αίσθηση του ηλιοκαμμένου και θα δείχνεις λίγο πιο μαυρισμένη.

Το καλοκαίρι πλησιάζει καθώς οι μέρες για να έρθει είναι λίγες και μόλις ξεκινήσαμε να βγαίνουμε στις παραλίες. Αν δεν μαυρίσουμε εύκολα ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό κόλπο εμπνευσμένο από το καλοκαίρι της δεκαετίας του '70. Η σεζόν SS20 θέλει χάλκινα μαυρίσματα, καλοκαιρινά αρώματα beach waves στα μαλλιά σου.

Ποιος ο οδηγός για να κάνετε την απόλυτη καλοκαιρινή λάμψη στο μακιγιάζ σας;

Το μυστικό

Στη δεκαετία του εβδομήντα, ο μόνος τρόπος να μαυρίσει το δέρμα ήταν, ο ήλιος. Αυτές τις μέρες ξέρουμε πως δεν πρέπει να βγούμε χωρίς προστασία SPF, αλλά εξακολουθούμε να θέλουμε αυτή τη λάμψη. Ωστόσο δείτε πως να πετύχετε το τέλειο no make up look που έχει τρελάνει τους beauty editors.

Πως να πετύχεις το look σου

Το υγρό bronzer παρέχει την απόλυτη επιτυχία για λάμψη. Ανακατέψτε με make up, απλώστε ως βάση ή φορέστε το μόνο του.

Η έμπνευση

Στον κόσμο της ομορφιάς, προτιμούμε το ψεύτικο μαύρισμα πάνω μας από ότι το κανονικό. Η εικόνας της Φάρα Φόσετ αποτελεί έμπνευση.

καλοκαίρι μαύρισμα μακιγιάζ

Βρές μια κρέμα με μια οικολογικά πιστοποιημένη σύνθεση DHA και υαλουρονικού οξέος για να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο και φυσικό χρώμα μαυρίσματος, για να μην ανησυχείτε ότι δείχνετε πολύ μαυρισμένη από το κανονικό.

Η τότε εποχή είχε να κάνει και με το τέλειο δέρμα. Γι'αυτό πρέπει να βρείτε καλλυντικά που φροντίζουν το δέρμα σας και το ενυδατώνουν.

Τέλος το άρωμα σας παίζει σημαντικό ρόλο. Το δέρμα που θερμαίνεται από τον ήλιο συνδυάζεται τέλεια με βαθιά, έντονα αρώματα. Δοκιμάστε το Byredo Deep Viola - τα 100ml. Με νότες περγαμόντου, βιολέτας και θυμιάματος, σας προσφέρει το απόλυτο άγριο βραδινό άρωμα. Ιδανικό για όταν ο ήλιος τελικά δύει.