Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Profhilo®... Η καινοτόµος επιστηµονική λύση για νεανική όψη!

Profhilo®... Η καινοτόµος επιστηµονική λύση για νεανική όψη!
BEAUTY NEWS 15.07.2020 06:58
Follow us on Google News

Το µυστικό πίσω από µια φρέσκια και σφριγηλή επιδερµίδα κρύβεται σε µια νέα ανακάλυψη της αισθητικής ιατρικής. Ο λόγος για τη θεραπεία Profhilo®, που υπόσχεται να σου χαρίσει άµεσα νεανικό πρόσωπο και σώµα απαλλαγµένο από τα σηµάδια του χρόνου και τη χαλάρωση. Η Δρ. Φατσέα Θεοδώρα, µας εξηγεί περισσότερα.

Λίγα λόγια για τη θεραπεία

Πρόκειται για µία πρωτοποριακή, µη-επεµβατική τεχνική µε βάση το ULTRAPURE υαλουρονικό οξύ, που στοχεύει άµεσα στην αναµόρφωση του δέρµατος και στην αντιµετώπιση της χαλάρωσης στο πρόσωπο και το σώµα. Συγκεκριµένα, το Profhilo® είναι ένα πολυβραβευµένο, εύκολα διαχειρίσιµο, αποστειρωµένο εµφύτευµα µαλακών ιστών για ενδοδερµική χρήση, που παρεµποδίζει τη γήρανση της επιδερµίδας του προσώπου και του σώµατος µε τη βοήθεια της βιοανάπλασης.

profhilo

Εφαρµογή & αποτελέσµατα

Είναι εξαιρετικά αποτελεσµατικό, µε τα κλινικά δεδοµένα να επιβεβαιώνουν τη βελτίωση στην υφή της επιδερµίδας, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση, µε άµεσο αποτέλεσµα σύσφιγξης. Μάλιστα, ο τρόπος χορήγησής του ελαχιστοποιεί τον πόνο, τον χρόνο ανάρρωσης και τον αριθµό των συνεδριών, καθιστώντας τη διαδικασία εφαρµογής του εύκολη και άνετη. Όσο για τα αποτελέσµατα... αυτά είναι ορατά µετά από δύο –µόνο– εφαρµογές. Σηµείωσε ότι το brand, που διατίθεται σήµερα σε 60 χώρες, µετράει περισσότερες από 800.000 επιτυχηµένες θεραπείες, ενώ αξίζει επίσης να σηµειωθεί πως τις χρονιές 2016 και 2018 κέρδισε διεθνείς διακρίσεις ως το καλύτερο προϊόν στους διαγωνισµούς Anti-Aging & Beauty Trophy, Aesthetics Awards Product Innovation of the year και The Aesthetic Industry Awards.

maruga group profhiloΕξειδικευµένη φροντίδα µετά τη θεραπεία

Για να ενισχυθεί το εξαιρετικό αποτέλεσµα της εν λόγω τεχνικής συστήνεται η χρήση της αντιοξειδωτικής κρέµας Profhilo Haenkenium®. Η µοναδική της σύνθεση συµβάλλει στην αποκατάσταση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας της επιδερµίδας, καθώς και στην εξάλειψη του ερεθισµού και της ερυθρότητας. Παράλληλα, ρυθµίζει και καταπραΰνει τις αντιδράσεις του ευαίσθητου δέρµατος, ενώ σε δύο µόλις εβδοµάδες συστηµατικής εφαρµογής αυξάνεται κατά 40% η φυσική αντιοξειδωτική δράση των κυττάρων και µειώνονται τα σηµάδια της φωτογήρανσης που προκαλούνται εξαιτίας του οξειδωτικού στρες. Ακόµη, επιτυγχάνεται σηµαντική αύξηση της ελαστικότητας της επιδερµίδας καθώς και µείωση του βάθους των ρυτίδων και της κυτταρικής γήρανσης. Εφαρµόζεται πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρή και στεγνή επιδερµίδα.

undefined

Δρ. Φατσέα Θεοδώρα, πιστοποιηµένη Δερµατολόγος-Αφροδισιολόγος και επιστηµονική διευθύντρια του Athens Beverly Hills Medical Group (ABH Medical Group).
Επιπλέον, είναι ανώτερο εκπαιδευτικό στέλεχος του ECAMS (European College of Aesthetic Medicine & Surgery). ABH Medical Group, www.abh-medicalgroup.com, [email protected], τηλ. 210 8949090 & 2107230502.

Info: Maruga Group, marugagroup.com, [email protected]

Share