Δούκισσα Νομικού: Πώς κρύβει κοκκινίλες και σπυράκια στο πρόσωπο - Αποκάλυψε το μυστικό της σε βίντεο

Έτσι καταφέρνει και φαίνεται αψεγάδιαστη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δούκισσα Νομικού: Πώς κρύβει κοκκινίλες και σπυράκια στο πρόσωπο - Αποκάλυψε το μυστικό της σε βίντεο

Η Δούκισσα Νομικού συνηθίζει να μοιράζεται τα μυστικά της, όσον αφορά κρέμες, μακιγιάζ κλπ, με τις διαδικτυακές της φίλες μέσω instagram! Έτσι έκανε και πριν λίγες ώρες αποκαλύπτοντας με ένα βίντεο τον τρόπο που καταφέρνει και κρύβει κοκκινίλες και σπυράκια από το πρόσωπό της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό δημοσίευσε αναλυτικά πως καταφέρνει κι έχει ένα λαμπερό και φρέσκο μακιγιάζ τώρα το καλοκαίρι, χωρίς να φαίνεται όμως υπερβολικά βαμμένη γιατί κορίτσια μην ξεχνάτε... ειδικά τώρα το καλοκαίρι... περισσότερο χαμόγελο λιγότερο make up!

Αυτό είναι το μυστικό της Δούκισσας Νομικού για να μην φαίνονται κοκκινίλες και σπυράκια στο πρόσωπό της

Λαμπερό μακιγιάζ σε μόνο 1 λεπτό!

Ένα από τα αγαπημένα μου/πιο γρήγορα/πιο λαμπερά μακιγιάζ είναι το εξής:

  • Σε καθαρή επιδερμίδα βάζω το φανταστικό κονσίλερ True Match το οποίο περιέχει υαλουρονικό και δρα και ως ενυδατική κρέμα ματιών. Το χρησιμοποιώ κάτω από τα μάτια αλλά και τοπικά όπου έχω κάποιο μικρό σπυράκι ή κοκκινάκι, αλλά και πάνω από τα χείλια για να δώσω φως και να φαίνονται πιο σαρκώδη
  • Κατόπιν βάζω την wild bronze glow πούδρα για να αποκτήσω ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Την βάζω πάντα και στα κόκκαλα των ματιών για να δώσω βάθος στο βλέμμα. Έτσι ακόμη και χωρίς σκιά ή μάσκαρα, τα μάτια δείχνουν πιο σαγηνευτικά
  • Για ακαταμάχητη λάμψη βάζω δύο σταγόνες από τα Glow mon amour drops στα ζυγωματικά, στο κέντρο της μύτης, στο πάνω μέρος των χειλιών και στο τέλος βάζω -με την ποσότητα που έχει απομείνει στα δάχτυλα μου- κάτω από τα φρύδια.
  • Αντί για κραγιόν, επιλέγω να απλώσω το color riche lip liner (No 114) για μεγαλύτερα χείλη με φυσικό όμως αποτέλεσμα.

Extra tip: Για σένα που θες να μαυρίσεις αλλά... δεν βλέπεις παραλία στον ορίζοντα, δοκίμασε να φτιάξεις σπίτι σου αυτή την μάσκα με καφέ.

Αυτό είναι το scrub της Δούκισσας Νομικού για λαμπερό πρόσωπο - Το φτιάχνεις και σπίτι σου

Η Δούκισσα Νομικού έχει μια από τις πιο τέλειες επιδερμίδες που έχουμε δει ποτέ αλλά για να το καταφέρει αυτό χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο scrub. Αν θες κι εσύ να έχεις λαμπερό πρόσωπο, λοιπόν, μπορείς να φτιάξεις αυτό το scrub σπίτι σου.

Χρειάζεσαι μόνο τρία υλικά που είμαστε σίγουροι πως τα έχεις ήδη στην κουζίνα σου: κόκκους καφέ, γλυκό αμυγδαλέλαιο και έλαιο καρύδας! Η Δούκισσα Νομικού χρησιμοποιεί ένα συσκευασμένο scrub που περιέχει αυτά μέσα, ωστόσο εμείς μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά πως και μόνη σου να την φτιάξεις αυτή την μάσκα πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις και πιο οικονομικά.

Το beauty tip της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού έχει αποκαλύψει πως κάθε πρωί, όταν ξυπνάει, κάνει κατευθείαν ένα δροσερό μπάνιο και έπειτα χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο scrub στο πρόσωπό της. Μάλιστα, είχε δώσει και στο instagram της ένα tips γι αυτό.

Tip για σωστή εφαρμογή

«Το μυστικό είναι το εξής: αφού το απλώσεις με χλιαρό νερό στο πρόσωπο σου, να ξαναχωθείς στο κρεβάτι σου για χουζούρεμα για άλλα 5 λεπτά! Η μυρωδιά του καφέ θα σε ξυπνήσει σίγουρα, ενώ το δέρμα σου θα είναι καθαρό, φρέσκο, λαμπερό και τονωμένο. Προσωπικά, αυτό (το scrub) το κάνω 3 φορές την εβδομάδα! Το χουζούρεμα, κάθε μέρα».

Ηθικό δίδαγμα: Βάλε στο εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα την απολέπιση και θα αισθανθείς αμέσως την επιδερμίδα σου να είναι πιο καθαρή, απαλή και λαμπερή, έτοιμη να δεχτεί βαθιά ενυδάτωση.

Ωστόσο, εδώ μπορείς να δεις ακόμα ένα σπίτικο scrub που κάνει θαύματα και είναι με πορτοκάλι!