Πείτε αντίο στις δυσχρωμίες του προσώπου με το φυσικό ΈΛΑΙΟ ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ της ανάPLASIS και τη ΜΑΣΚΑ ΑΓΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ

Πείτε αντίο στις δυσχρωμίες του προσώπου με το φυσικό ΈΛΑΙΟ ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ της ανάPLASIS και τη ΜΑΣΚΑ ΑΓΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ

Φυσική συμμαχία ενάντια στις δυσχρωμίες του προσώπου για απόλυτο έλεγχο στο σχηματισμό μελανίνης με 98,3% φυσικό τρόπο! Στα φαρμακεία

Πόσο ικανοποιημένες θα ήσασταν αν οι δυσχρωμίες του προσώπου σας μειώνονταν αισθητά με τη χρήση αγνού, φυσικού συνδυασμού ελαίων; Τώρα η ανάPLASIS δημιουργεί τη ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και σας βοηθά να καταπολεμήσετε τις δυσχρωμίες του προσώπου με το επαναστατικό, φυσικό ΕΛΑΙΟ ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ και τη ΜΑΣΚΑ ΑΓΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ.

ΕΛΑΙΟ ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ

Το συστατικό σάμπιγουαϊτ (Sabiwhite) προέρχεται από το φυτό του κουρκουμά, γνωστού για τις λευκαντικές του ιδιότητες. Βάσει κλινικής μελέτης in vivo (μέτρηση μείωσης μελανίνης: 22 συμμετέχοντες, εφαρμογή 2 φορές ημερησίως για 8 εβδομάδες), το σάμπιγουαϊτ επαναφέρει την ομοιομορφία στο χρώμα της επιδερμίδας και προστατεύει από δυσχρωμίες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία.
Ο συνδυασμός του ελαίου ροδιού με τα επιλεγμένα φυτικά έλαια αργκάν, καστορέλαιου, άγριου τριαντάφυλλου και άρνικας έχουν την ιδιότητα να ελαχιστοποιούν την πιθανότητα σχηματισμού σκούρων κηλίδων. Η βιταμίνη C, γνωστή για τις λευκαντικές της ιδιότητες, σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε φυτικής προέλευσης, αναζωογονούν, ανανεώνουν και φωτίζουν την επιδερμίδα.

ΈΛΑΙΟ ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ της ανάPLASIS

Το ΕΛΑΙΟ ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ της ανάPLASIS εκτός από την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας σχηματισμού σκούρων κηλίδων, απαλύνει τα σκούρα σημάδια που έχουν προκληθεί από προηγούμενες δερματικές ατέλειες και από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Χρησιμοποιήστε το ΕΛΑΙΟ ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ της ανάPLASIS για βελούδινη επιδερμίδα κάθε στιγμή, κάθε εποχή.
Εφαρμόστε πρωί και βράδυ στην επιθυμητή περιοχή, κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις, μέχρι τα ευεργετικά συστατικά του Ελαίου Δυσχρωμιών της ανάPLASIS να απορροφηθούν εντελώς από την επιδερμίδα. Συνδυάζεται ιδανικά με τη ΜΑΣΚΑ ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ ΑΓΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ.

ΜΑΣΚΑ ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ ΑΓΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ

Η Μάσκα Αγνού Βασιλικού Πολτού με Νιοσώματα Λεύκανσης και Αιθέρια Έλαια Εσπεριδοειδών της εταιρίας ανάPLASIS, είναι ένα ειδικό προϊόν περιποίησης του δέρματος. Η δραστικότητα της οφείλεται αποκλειστικά στην υψηλή περιεκτικότητά της σε αγνό βασιλικό πολτό και στα ενεργά συστατικά λεύκανσης που περιέχει. Τα νιοσώματα λεύκανσης απογειώνουν την αποτελεσματικότητα της μάσκας, βοηθώντας στην αποτελεσματική λεύκανση των πανάδων και άλλων δυσχρωμιών.

Ο αγνός βασιλικός πολτός, που είναι πλούσιος σε αμινοξέα (συστατικά του φυσικού κολλαγόνου της επιδερμίδας), βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τη νεανικότητα και τη φωτεινότητά της, παράλληλα, βοηθά στην προστασία από τις δυσχρωμίες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία.

ΜΑΣΚΑ ΑΓΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ

Τα αιθέρια έλαια λεμόνι και grapefruit, πολύτιμα και επιλεγμένα ειδικά για τις λευκαντικές τους ιδιότητες, βοηθούν την επιδερμίδα να αποκτήσει φωτεινότητα και ομοιόμορφη απόχρωση. Απαλύνουν τα σκούρα σημάδια από πανάδες.

Το έλαιο κατά των δυσχρωμιών της ανάPLASIS και η μάσκα αγνού βασιλικού πολτού είναι απόλυτα φυσικά προϊόντα και πωλούνται αποκλειστικά και μόνο στα φαρμακεία, καθώς και στο www.anaplasis.gr