Πως κατάφερα να αντιμετωπίσω τις δυσχρωμίες στο πρόσωπό μου

Υπάρχει τρόπος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πως κατάφερα να αντιμετωπίσω τις δυσχρωμίες στο πρόσωπό μου

Φέτος ήταν μία αρκετά περίεργη χρονιά για μένα. Πρωτόγνωρη λόγω του κορωνοϊού, αλλά κυρίως δύσκολη λόγω της διάγνωσής μου με υποθυρεοειδισμό, τον οποίο κλήθηκα να αντιμετωπίσω με συγκεκριμένη θεραπεία. Έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτική στην έκθεσή μου στον ήλιο, αλλά και στη λήψη αλατιού, καθώς η θεραπεία μου περιείχε κορτιζόνη. Παρόλα αυτά, στο τέλος του καλοκαιριού, τα σημάδια από το μέλασμα που απέκτησα στο πρόσωπο ήταν εμφανή και η απογοήτευσή μου ακόμα εμφανέστερη.

Τι θα μπορούσα να κάνω για να αντιμετωπίσω μία ακόμα δυσάρεστη κατάσταση που μου προέκυψε φέτος; Η πρώτη μου «στάση» λοιπόν ήταν στην αγαπημένη μου φίλη και φαρμακοποιό, η οποία αφού μου επισήμανε πως το μέλασμα είναι κάτι που είθισται σε περιπτώσεις σαν τη δική μου, με ενημέρωσε πως υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές και λύσεις για την αντιμετώπιση του.

Πραγματικά οι συμβουλές της μου έδωσαν θάρρος και φυσικά τα προϊόντα που μου πρότεινε είχαν αποτέλεσμα. Γνωρίζοντας επίσης την ευαισθησία μου και την αγάπη μου στα φυτικά προϊόντα αμέσως μου πρότεινε να επιλέξω μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της δυσχρωμίας μου με το φυτικό έλαιο και τη μάσκα αντιμετώπισης των δυσχρωμιών από την ελληνική εταιρεία δερμοκαλλυντικών, ANAPLASIS.

Την ΑΝΑPLASIS την ήξερα ήδη από το έλαιο μαλλιών RPNZL, το οποίο είχα ήδη δοκιμάσει και λατρέψει. Όταν λοιπόν είδα ότι μπορεί να με βοηθήσει και στο πρόβλημά μου με τις δυσχρωμίες στο πρόσωπό μου, χάρηκα και ένιωσα ήδη πολύ καλύτερα.

Ποιες ουσίες κάνουν μοναδικά τα προϊόντα της ANAPLASIS απέναντι στις δυσχρωμίες.

Το Έλαιο Δυσχρωμιών της ANAPLASIS περιέχει σάμπιγουαϊτ (Sabiwhite) που προέρχεται από το φυτό του κουρκουμά, γνωστό για τις λευκαντικές του ιδιότητες. Βάσει κλινικής μελέτης το σάμπιγουαϊτ επαναφέρει την ομοιομορφία στο χρώμα της επιδερμίδας και προστατεύει από δυσχρωμίες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία.

Ο συνδυασμός του ελαίου ροδιού με τα επιλεγμένα φυτικά έλαια αργκάν, καστορέλαιου, άγριου τριαντάφυλλου και άρνικας έχουν την ιδιότητα να ελαχιστοποιούν την πιθανότητα σχηματισμού σκούρων κηλίδων. Η βιταμίνη C, γνωστή για τις λευκαντικές της ιδιότητες, σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε φυτικής προέλευσης, αναζωογονούν, ανανεώνουν και φωτίζουν την επιδερμίδα.

Πανάδες

Το Έλαιο Δυσχρωμιών εκτός από την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας σχηματισμού σκούρων κηλίδων, απαλύνει τα σκούρα σημάδια που έχουν προκληθεί από προηγούμενες δερματικές ατέλειες και από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Η Μάσκα Αγνού Βασιλικού Πολτού με Νιοσώματα Λεύκανσης και Αιθέρια Έλαια Εσπεριδοειδών είναι ένα ειδικό προϊόν περιποίησης του δέρματος. Η δραστικότητα της οφείλεται αποκλειστικά στην υψηλή περιεκτικότητά της σε αγνό βασιλικό πολτό και στα ενεργά συστατικά λεύκανσης που περιέχει. Τα νιοσώματα λεύκανσης απογειώνουν την αποτελεσματικότητα της μάσκας, βοηθώντας στην αποτελεσματική λεύκανση των πανάδων και άλλων δυσχρωμιών.

Ο αγνός βασιλικός πολτός, που είναι πλούσιος σε αμινοξέα (συστατικά του φυσικού κολλαγόνου της επιδερμίδας), βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τη νεανικότητα και τη φωτεινότητά της, παράλληλα, βοηθά στην προστασία από τις δυσχρωμίες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία.

ANAPLASIS

Τα αιθέρια έλαια λεμόνι και grapefruit, πολύτιμα και επιλεγμένα ειδικά για τις λευκαντικές τους ιδιότητες, βοηθούν την επιδερμίδα να αποκτήσει φωτεινότητα και ομοιόμορφη απόχρωση. Απαλύνουν τα σκούρα σημάδια από πανάδες.

Η ANAPLASIS μου έδωσε τη λύση, με αγνό, φυσικό τρόπο. Ευχαριστώ τη φίλη μου φαρμακοποιό για την αγάπη της για τη δουλειά της και για τις προτάσεις της που με βοήθησαν πραγματικά στο πρόβλημά μου.

ANAPLASIS προϊόντα