Η Maybelline New York παρουσιάζει πρώτη τις Back to School

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Maybelline New York παρουσιάζει πρώτη τις Back to School

Το καλοκαίρι τελειώνει και η Maybelline New York ως trendsetter είναι εδώ για να σε ενημερώσει για όλες τις make up τάσεις που θα κυριαρχήσουν για την περίοδο Fall-Winter 2020. Back to School λοιπόν, και επιστροφή στην καθημερινότητα με top προτάσεις make up από την Maybelline New York.

Τα προϊόντα της Maybelline έχουν σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες των πιο hot make up trends και να δώσουν ένα τόνο ανανέωσης στη make up ρουτίνα σου.

#1. Dewy Complexion

Η λαμπερή, δροσερή επιδερμίδα επιστρέφει στις τάσεις ομορφιάς του φθινοπώρου. Σε ορισμένες περιπτώσεις η dewy επιδερμίδα συμπληρώνει το no makeup make up, άλλες φορές είναι απλώς ένας τρόπος να φαίνεται το μακιγιάζ πιο φυσικό.

#2. Grungy and Smokey Eye Makeup

Το αγαπημένο smokey επανέρχεται στις τάσεις μακιγιάζ του φθινοπώρου 2020, πιο σκοτεινό και πιο μουτζουρωμένο, με περισσότερα goth & punk στοιχεία, αλλά με λιγότερα από τα vibes της δεκαετίας του '90 που παρατηρήσαμε τις τελευταίες δύο σεζόν.

#3. Jewel-Tone Eyes

Τα jewel-tone, είναι ο καλύτερος τρόπος για να παίξετε με τα χρώματα στο μακιγιάζ του φθινοπώρου 2020. Είναι πιο ενδιαφέροντα από τους γήινους τόνους, και μπορούν να γίνουν έντονα συνδυάζοντας μεταλλικούς και ματ τόνους.

#4. Bushy Brows

Τα έντονα φρύδια είναι iconic και στις τάσεις στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο του 2020. Πυκνά και έντονα χτενισμένα προς τα πάνω

#5. Dark & Glossy Lips

Maybelline New York

Το σκούρο κραγιόν είναι πολύ σημαντικό μέρος του μακιγιάζ για vampy fall 2020. Οι περισσότερες σκούρες αποχρώσεις κραγιόν κυμαίνονται μεταξύ του σκούρου μελιτζανί και του καφέ, ενώ οι makeup artists αφήνουν την επιλογή μεταξύ ματ φινιρίσματος ή δροσερού glossy.

Λαμπερή, δροσερή επιδερμίδα, καθηλωτικό βλέμμα και σκούρες αποχρώσεις κραγιόν είναι μόνο λίγες από τις top τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας. Η Maybelline New York δεν θα μπορούσε να μην έχει για εσένα τις πιο cool επιλογές.

Baby Skin Primer

Back to School

Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις άψογη και ορατά λεία επιδερμίδα! Το νέο Baby Skin Instant Pore Eraser, με τον λεπτόρρευστο και πολύ ελαφρύ σχεδιασμό του αποτελεί το απόλυτο makeup primer. Σε κάθε εφαρμογή του υπόσχεται επαγγελματικό αποτέλεσμα με άμεση μείωση των πόρων, απαλό ματ φινίρισμα και ενυδάτωση της επιδερμίδας για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Colossal Mascara

Maybelline μάσκαρα

Η πιο iconic mascara της Maybelline θα σου εξασφαλίσει έντονο όγκο στη στιγμή, για να απογειώσεις όλα τα Fall & Winter make up looks σου. Η φόρμουλα κολλαγόνου και το μοναδικό της βουρτσάκι, θα δημιουργήσουν, με ένα μόνο πέρασμα, το απόλυτο dramatic look αυξάνοντας την ένταση στις βλεφαρίδες σου έως και εννέα φορές περισσότερο με μηδέν κόμπους!

Superstay Matte Ink

Το νέο Superstay Matte Ink Liquid Lipstick προσφέρει το τέλειο άνετο, μόνιμο, ματ φινίρισμα σε μια μόνο εφαρμογή. Το πινέλο σε σχήμα βέλους, κάνει όλη τη διαφορά, επιτρέποντας ομοιόμορφη εφαρμογή με ακρίβεια, ενώ τα concentrated ink pigments σου χαρίζουν άψογα χείλη με πλούσιο χρώμα. Η φόρμουλα του SuperStay Matte Ink δεν «σπάει» ούτε αφυδατώνει τα χείλη, όπως τα περισσότερα υγρά ματ lipstick με βάση το πηλό. Δοκίμασε και εσύ τις 34 πολυπόθητες, απροσδόκητες αποχρώσεις των SuperStay Matte Ink.