Σούπερ διαγωνισμός! Κέρδισε 2 Boosters Serums από τη σειρά Biomimetic Boosters Serums Line της MéDeor!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούπερ διαγωνισμός! Κέρδισε 2 Boosters Serums από τη σειρά Biomimetic Boosters Serums Line της MéDeor!

Μετά τις διακοπές η ανάγκη για ένα εντατικοποιημένο πρωτόκολλο ομορφιάς, που θα σε βοηθήσει να επανακτήσεις την ταλαιπωρημένη από τον ήλιο και τη θάλασσα επιδερμίδα σου, είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Σύμμαχοί σου σε αυτό θα γίνουν οι 2 οροί της MéDeor με επαναστατική βιομιμητική τεχνολογία, οι οποίοι θα μεταμορφώσουν κυριολεκτικά το δέρμα σου. Ο λόγος για το το SUPER HYDRATION, 3D Hyaluronic & Snail, που προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και ανάπλαση σε όλο το πρόσωπο και το YOUTHFUL EYES, Anti-Wrinkle Filler, το οποίο χαρίζει μάξιμουμ φροντίδα στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Στοχευμένη δράση...

Το SUPER HYDRATION, 3D Hyaluronic & Snail, με 3D Hyaluronic Complex πλήρους φάσματος, έκκριμα σαλιγκαριού Polyhelixan PF και ειδικό σύμπλοκο βιομιμητικών πεπτιδίων, προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και ανάπλαση της επιδερμίδας σου. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση “κλειδώνει” την υγρασία στο δέρμα σου και παράλληλα ενισχύει την αίσθηση “γεμίσματος” των πρώτων λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα, πριν την καθημερινή περιποίηση ομορφιάς.

medeor καλλυντικά ενυδάτωση

Το YOUTHFUL EYES, Anti-Wrinkle Filler, με αντιρυτιδικό Microfiller, πολυφαινολικά παράγωγα και ειδικό σύμπλοκο βιομιμητικών πεπτιδίων, χαρίζει εντατική φροντίδα στην περιοχή γύρω από τα μάτια, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη λείανση των ρυτίδων και στη μείωση των ορατών σημαδιών γήρανσης. Βοηθά την περιοχή να ανακτήσει τη σφριγηλότητα, ελαστικότητα και φωτεινότητά της, ενώ το βλέμμα γίνεται ξεκούραστο και λαμπερό. Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ γύρω από τα μάτια με απαλές κυκλικές κινήσεις, πριν την καθημερινή περιποίηση ομορφιάς.

Για να ανανεώσεις τη φθινοπωρινή ρουτίνα ομορφιάς σου το YOU Weekly.GR και η MéDeor σου κάνουν δώρο 2 Boosters Serums από τη σειρά Biomimetic Boosters Serums Line. Πώς; Με μερικά απλά βήματα...

  1. Ακολούθησε τα @medeor_cosmetics και @youweekly.gr, στο instagram
  2. Kάνε comment, στο post του instagram @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού 3 φίλες σου

Η τυχερή θα ανακοινωθεί στις 08/10!!

Σημείωσε ότι τα σκευάσματα της MéDeor έχουν αναπτυχθεί με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και είναι όλα δερματολογικά ελεγμένα. Μπορείς να συμβουλευθείς το δερματολόγο ή το φαρμακοποιό σου. Για περισσότερα κάνε κλικ στο www.medeorcosmetics.com

H νικήτρια είναι:

elizabethliz2013