Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Διαγωνισμός: Kαλοσχηματισμένα φρύδια & έντονες βλεφαρίδες από την Χριστίνα Σαράντη και το Tips to Toes για 5 σούπερ τυχερές!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Διαγωνισμός: Kαλοσχηματισμένα φρύδια & έντονες βλεφαρίδες από την Χριστίνα Σαράντη και το Tips to Toes για 5 σούπερ τυχερές!
BEAUTY NEWS 18.09.2020 15:22
Από Youweekly Team

Tα όμορφα φρύδια και φυσικά οι τέλειες γυριστές βλεφαρίδες μπορούν να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά το βλέμμα σου! Εμπιστέψου λοιπόν τους ειδικούς, όπως είναι η Χριστίνα Σαράντη, ιδιοκτήτρια του beauty salon "Tips to Toes", η οποία θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τέλειο σχήμα στα φρύδια σου αλλά και πλούσιες και έντονες βλεφαρίδες μέσα από τις πιο εξελιγμένες τεχνικές, που εφαρμόζει.

tip to toes νύχια

Λίγα λόγια για το Tips To Toes

Η Χριστίνα Σαράντη, που βρίσκεται πίσω από το beauty salon, το οποίο δημιούργησε το 2004, είναι πτυχιούχος Ειδικών Εφαρμογών Αισθητικής από το 2001, και έως σήμερα παρακολουθεί ανελλιπώς όλες τις εξελίξεις και τις τάσεις στο χώρο της της ομορφιάς. Βασική της φιλοσοφία είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ομορφιάς -Από την Κορυφή έως τα Νύχια- ενώ σήμερα την εμπιστεύονται περισσότερες από 2.000 γυναίκες για την περιποίησή τους σε πρόσωπο & σώμα. Στο Tips To Toes παρέχεται μία πλήρης γκάμα υπηρεσιών για την περιποίηση προσώπου, σώματος και άκρων. Από τις πιο κλασικές και διαδεδομένες θεραπείες/υπηρεσίες αισθητικής όπως ο καθαρισμός προσώπου, ο σχηματισμός φρυδιών, η αποτρίχωση με κερί, το μανικιούρ-πεντικιούρ μέχρι τις πιο εξελιγμένες θεραπείες-τεχνολογίες HI-FU, φωτοθεραπεία LED, μεσοθεραπείες, ραδιοσυχνότητες RF και άλλες στοχευμένες και πολλά υποσχόμενες υπηρεσίες με άμεσα απολέσματα.

tip to toes

Χριστίνα Σαράντη, ιδιοκτήτρια του beauty salon "Tips to Toes"

Μάλιστα για να πάρεις μια μικρή γεύση από τη μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για την περιποίηση προσώπου, σώματος και άκρων, που θα βρεις στο "Tips to Toes" ετοιμάσαμε για σένα έναν μοναδικό διαγωνισμό. Μέσα από αυτόν 5 τυχερές θα έχουν την ευκαιρία για ένα σχηματισμό φρυδιών & βαφή με Henna καθώς και για μια τεχνική lash lift για τέλειες βλεφαρίδες.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

  1. Follow τα @christina_saranti και @youweekly.gr, στο Instagram
  2. Kάνε comment, στο post του instagram @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού 3 φίλες σας

Η τυχερή θα ανακοινωθεί στις 25/09!!

Καλή επιτυχία!

Οι νικητές είναι:

vasilopoulou_nikh
fanipapan
viktoriaanastasiou
efivou
dora_ant04
Share