Διαγωνισμός Mon Rêve: 3 σούπερ τυχερές κερδίζουν προϊόντα του αγαπημένου brand για ένα ολοκληρωμένο φθινοπωρινό μακιγιάζ!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διαγωνισμός Mon Rêve: 3 σούπερ τυχερές κερδίζουν προϊόντα του αγαπημένου brand για ένα ολοκληρωμένο φθινοπωρινό μακιγιάζ!

To φθινόπωρο είναι ήδη εδώ και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσένα όλα εκείνα που δεν πρέπει να λείπουν από το μπουντουάρ σου προκειμένου να δημιουργήσεις το απόλυτο φθινοπωρινό makeup look με προϊόντα Mon Rêve.

Fall is in the air!

Στη ολοκληρωμένη φθινοπωρινή συλλογή Mon Rêve θα βρεις, μεταξύ άλλων, την παλέτα Riviera Nights με 11 υπέροχες αποχρώσεις του ροζ, του δαμασκηνί, του μπορντό και του μαύρου για να δημιουργήσεις σαγηνευτικές εμφανίσεις και το νέο Infiniliner Eye Gel Pencil σε μαύρο χρώμα, που θα αναδείξει το βλέμμα σου. Το συγκεκριμένο μαλακό μολύβι ματιών -σε αδιάβροχη τζελ σύνθεση- γράφει εκπληκτικά και με ακρίβεια παραμένοντας αναλλοίωτο για ώρες, ενώ είναι απόλυτα σταθερό ακόμα και στο εσωτερικό του ματιού (χρήση Kajal).

mon reve παλέτα

μακιγιάζ

mon reve μολύβι ματιών

Όμως ένα μακιγιάζ στα βλέφαρα δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς τo κατάλληλο mascara. Αψήφησε λοιπόν την βαρύτητα με το Gravity Not! Mascara. Το εκπληκτικό του βουρτσάκι ανασηκώνει και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα ως την άκρη αγκαλιάζοντας και βάφοντας ακόμα και τις πιο μικρές.

mon reve μάσκαρα

Όσο για τα χείλη σου... το Infiniliner Gel Lip Pencil no. 03 και η απόχρωση 09 από τη συλλογή των Pop Lips είναι ιδανικά για να σχεδιάσεις το τέλειο περίγραμμα και να τα γεμίσεις με έντονο χρώμα πλούσιας υφής με ένα υπέροχο μεταξένιο τελείωμα.

mon reve χείλη

mon reve κραγιόν κόκκινο

Και για να πάρεις μια μικρή γεύση από όλα τα παραπάνω ετοιμάσαμε για σένα ένα σούπερ διαγωνισμό μέσα από τον οποίο 3 τυχερές θα κερδίσουν προϊόντα Mon Rêve. Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

  1. Follow τα @monreve_cosmetics και @youweekly.gr, στο Instagram
  2. Comment, στο post του instagram @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού 3 φίλες σας

Η τυχερή θα ανακοινωθεί στις 01/10!!

Oι νικητές είναι:

lexiegerekou
sofia_dour
stella_h.tzl