Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

TIPS TO TOES: Η απόλυτη φροντίδα από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

TIPS TO TOES: Η απόλυτη φροντίδα από την κορυφή μέχρι τα νύχια!
BEAUTY NEWS 23.09.2020 10:37
Από Youweekly Team

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της αισθητικής και της ομορφιάς, η Χριστίνα Σαράντη, ιδιοκτήτρια του beauty salon «Tips To Toes», μας εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τις πιο εξελιγμένες τεχνικές για καλοσχηματισμένα φρύδια, και όχι μόνο, που είναι άλλωστε και το πάθος της!

Η Χριστίνα Σαράντη είναι πτυχιούχος Ειδικών Εφαρμογών Αισθητικής από το 2001 και έως σήμερα παρακολουθεί ανελλιπώς όλες τις εξελίξεις και τις τάσεις στον χώρο της αισθητικής. Το 2004 δημιούργησε το beauty salon «Tips To Toes» με όραμα την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ομορφιάς –από την κορυφή έως τα νύχια– ενώ σήμερα την εμπιστεύονται περισσότερες από 2.000 γυναίκες για την περιποίησή τους σε πρόσωπο και σώμα. Ανάμεσα στην αισθητική, την περιποίηση των άκρων και τις στοχευμένες θεραπείες προσώπου, το μεγάλο πάθος της Χριστίνας εξακολουθεί να είναι τα καλοσχηματισμένα φρύδια. Γι’ αυτό είναι δημοφιλής για τον σχηματισμό τους και άλλες τεχνικές που εφαρμόζει στο «Tips To Toes».

TIPS TO TOES

Ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις σε ό,τι αφορά το σχήμα των φρυδιών;

Σε αντίθεση με το παρελθόν, όπου επικράτησε η «μόδα» των πολύ λεπτών φρυδιών, τα πλούσια φρύδια είναι δικαίως η τάση των τελευταίων ετών, αφού είναι αυτά που χαρίζουν ένα νεανικό βλέμμα γεμάτο ένταση και ζωντάνια.

Τι είναι για εσάς τα καλοσχηματισμένα φρύδια;

Καλοσχηματισμένα είναι αυτά που ταιριάζουν στο δικό μας πρόσωπο. Δηλαδή, υπάρχει πάντα μια λεπτή γραμμή που διαχωρίζει τον σωστό σχηματισμό και το κατάλληλο μέγεθος από το «ξένο» και λάθος σχήμα φρυδιών. Εδώ λοιπόν έρχεται η δική μου εμπειρία, να εξηγήσω σε κάθε γυναίκα πως το πρόσωπό της είναι μοναδικό και ως τέτοιο θα πρέπει να το αντιλαμβάνεται, άρα το ίδιο ισχύει και για τα φρύδια της.

Τι προτείνετε στις γυναίκες που επιζητούν περισσότερη ένταση στα φρύδια;

Ξεκινάμε πάντα από τη βάση όλων και την απίστευτα προσιτή υπηρεσία, που είναι ο σχηματισμός φρυδιών με κερί και τσιμπιδάκι. Για περισσότερη ένταση, η ημιμόνιμη βαφή και η Henna είναι οι ιδανικές λύσεις. Να τονίσω πως το κερί παίζει καταλυτικό ρόλο, καθώς αποτριχώνοντας τα κατάλληλα σημεία ενδυναμώνουμε το κέντρο των φρυδιών και τα βοηθάμε να γεμίσουν.

Πόσο συχνά θα πρέπει να κάνουμε σχηματισμό και πόσο γρήγορα βλέπουμε τα φρύδια μας γεμάτα;

Ο σωστός σχηματισμός σε συνδυασμό με τη βαφή θα δώσουν από την πρώτη κιόλας φορά ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, για να δει μία γυναίκα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα θα πρέπει να ακολουθεί μια περιοδικότητα στις επισκέψεις της.

Τι κάνει μια γυναίκα να σας εμπιστεύεται την ομορφιά της;

Είμαι πάντα ειλικρινής και συζητάω μαζί τους πριν προτείνω θεραπείες. Για τα φρύδια συγκεκριμένα, να σας πω πως οι πελάτισσές μου δεν «τολμούν» (γέλια) να τα πειράξουν μόνες τους, όχι μόνο γιατί τους το έχω «απαγορεύσει», αλλά κυρίως γιατί στα τόσα χρόνια που έρχονται στο «Tips To Toes» έχουν διαπιστώσει πως τα φρύδια τους είναι σχεδόν μία προσωπική μου υπόθεση!

Τελευταία, η τεχνική του Microblanding είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Μιλήστε μας λίγο γι’ αυτήν...

TIPS TO TOES μαλλιά φρύδια νύχια

Η παραπάνω τεχνική έχει αντικαταστήσει το tatoo φρυδιών και εφαρμόζεται εξατομικευμένα, ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου. Για παράδειγμα, υπάρχουν φρύδια που χρειάζονται να τα φτιάξεις από την αρχή, αλλά και άλλα που χρειάζονται να γεμίσεις κάποια κενά. Τo Microblanding έρχεται να καλύψει με φυσικό αποτέλεσμα αυτές τις ανάγκες, ενώ ενδείκνυται και για περιπτώσεις όπου παρατηρείται απώλεια τριχών.

Τι θα συμβουλεύατε τις γυναίκες που θέλουν να επιμεληθούν μόνες τους τα φρύδια τους;

Θα τις συμβούλευα να μην το κάνουν, αλλά να απευθύνονται σε ειδικούς. Πρέπει να κατανοήσουν πως το σχήμα, το πάχος και η ένταση των φρυδιών είναι αλληλένδετα με το πρόσωπό τους. Δεν θα πρέπει να υιοθετούν σχήματα που βλέπουν σε άλλα πρόσωπα!

ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΎ 66, 11742 ΑΘΉΝΑ - ΣΤΆΣΗ ΜΕΤΡΌ ΣΥΓΓΡΟΎ-ΦΙΞ, ΤΗΛ. 210 9223362

SITE: WWW.TIPSTOTOES.GR,

FACEBOOK: TIPSTOTOESATHENS

INSTAGRAM: CHRISTINA_SARANTI

Share