Let's #gonude!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Let's #gonude!

H φυσική ομορφιά είναι πάντα must! Μην διστάσεις λοιπόν να την τολμήσεις και εσύ και να βγάλεις από μέσα σου τον καλύτερο σου εαυτό αγαπώντας τι άλλο από το γυμνό σου πρόσωπο! Αυτό άλλωστε μας προτρέπει να κάνουμε και η νέα καμπάνια για την σειρά Crème Prodigieuse® boost της Nuxe.

nuxe

SelfLove.SkinLove!

Με μια σειρά από social videos, καταχωρίσεις, online και offline επικοινωνία, καθώς και μία ανατρεπτική συνεργασία με influencers η Nuxe -με το σύνθημα #gonude- προτρέπει τις γυναίκες να δείξουν την φυσική τους ομορφιά και να διαδώσουν το μήνυμα στον κόσμο των social media. Στο πλαίσιο της καμπάνιας οι influencers εμφανίζονται με το «γυμνό» τους πρόσωπο στα Social Media, έχοντας χρησιμοποιήσει μόνο το νέο Primer της σειράς. Το ολοκαίνουργιο multi-correction primer με την smoothing σύνθεσή του, καλεί τις γυναίκες να το χρησιμοποιήσουν χωρίς makeup και να αγαπήσουν το γυμνό τους πρόσωπο, μέσα από το nude effect που χαρίζει. Με την ενέργεια αυτή, η Nuxe εμπνέει τις γυναίκες να νιώθουν όμορφες, και τους γεμίζει με αυτοπεποίθηση να αγαπήσουν τη φυσική τους ομορφιά.

nuxe κρέμες

Αέρας... ανανέωσης

Η επιτυχημένη αντιγηραντική σειρά Crème Prodigieuse® boost, επαναλανσάρεται δυναμικά με την προσθήκη του πολυαναμενόμενου 5-in-one Multi-Perfection Smoothing Primer, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες 25+. Με ένα μόνο βήμα το άχρωμο απαλό smoothing primer διορθώνει τα σημάδια που προκαλεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής και το αστικό περιβάλλον όπως τα πρώτα σημάδια της γήρανσης, η κουρασμένη και θαμπή όψη, οι ατέλεις και οι γυαλάδες μέσα από μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Πρόκειται για ένα προϊόν πολλάπλής δράσης, το οποίο προσφέρει αποτέλεσμα «γυμνής επιδερμίδας» και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του το πρωί ή ως βάση για το μακιγιάζ προσφέροντας μια ομοιόμορφη επιδερμίδα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα. Στη σειρά θα βρεις 6 προϊόντα με πολλαπλή δράση και αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα γιασεμιού, που καταπολεμούν τις επιπτώσεις του πολυάσχολου τρόπου ζωής και αναδεικνύουν την ισορροπία και τη φυσική ομορφιά του προσώπου.