Ανανέωσε τη ρουτίνα ομορφιάς σου με προϊόντα Benostan!

H ολοκληρωμένη φροντίδα ξεκινά με τον σωστό καθαρισμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανανέωσε τη ρουτίνα ομορφιάς σου με προϊόντα Benostan!

H ολοκληρωμένη φροντίδα ξεκινά με τον σωστό καθαρισμό και ολοκληρώνεται με την κατάλληλη ενυδατική κρέμα προσώπου. Κάνε λοιπόν τη σωστή επιλογή και δώσε στο πρόσωπό σου την περιποίηση που του αξίζει. Σε αυτό θα σε βοηθήσει το τζελ καθαρισμού και η μη-λιπαρή ενυδατική κρέμα της ολοκληρωμένης σειράς φροντίδας Benostan.

To τζελ καθαρισμού

Πρόκειται για φυτικό τζελ που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να ερεθίζει, απομακρύνοντας τους λιπαρούς πόρους. Τα φυσικά εκχυλίσματα από καλέντουλα, λεβάντα και φύλλα ελιάς βοηθούν την επιδερμίδα να επανακτήσει την ισορροπία της. Ενδείκνυται για λιπαρές και ευαίσθητες επιδερμίδες και δεν περιέχει καθόλου Parabens.

Εφάρμοσέ το σε νωπή επιδερμίδα και μετά άπλωσέ το κάνοντας ένα απαλό μασάζ. Δεν δημιουργεί έντονο αφρισμό γιατί έχει πολύ αγνή σύνθεση. Μόλις τελειώσεις ξέπλυνε με άφθονο νερό.

Η μη λιπαρή ενυδατική κρέμα

Είναι φυτική μη λιπαρή ενυδατική κρέμα με ήπια φυσικά αντισηπτικά στοιχεία. Η πολύτιμη φόρμουλά της με φυσικά εκχυλίσματα από λεβάντα, θυμάρι, βάλσαμο και φύλλα ελιάς καταπολεμά τη λιπαρότητα και την υπερβολική έκκριση σμήγματος, ενυδατώνει και ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας. Είναι ιδανική για λιπαρές και ευαίσθητες επιδερμίδες και δεν περιέχει καθόλου Parabens.

Άπλωσε μια μικρή ποσότητα σε καθαρή επιδερμίδα με απαλές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Βρείτε όλα τα προϊόντα Benostan αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Follow us on:

Facebook: Benostan Health Products

Instagram: benostanhealthproducts

Παραγωγός BENOSTAN HEALTH PRODUCTS S.A.

Αποκλειστική Διάθεση για την Ελλάδα EUROTC ΑΕ, Μάκρης 5, 172 37, Υμηττός, Αττική, +30 210 76 22 706, www.benostangreece.gr, www.eurotc.gr, contact@eurotc.gr