Εκθαμβωτικά υγιή μαλλιά με το νέο σαμπουάν και τη μάσκα μαλλιών RPNZL της ANAPLASIS

Εκθαμβωτικά υγιή μαλλιά με το νέο σαμπουάν και τη μάσκα μαλλιών RPNZL της ANAPLASIS

Η επανάσταση στην περιποίηση μαλλιών έχει την υπογραφή της ANAPLASIS, που καινοτομεί και λανσάρει στην ελληνική αγορά φαρμακείου το RPNZL – The Shampoo, με επιλεγμένα φυσικά συστατικά για την απόλυτη περιποίηση των μαλλιών και τη Μάσκα Μαλλιών –RPNZL, για θρέψη, αναδόμηση και ενυδάτωση στα ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά. Τα προϊόντα αυτά συμπληρώνουν αποκλειστικά το μοναδικό αποτελεσματικό έλαιο μαλλιών RPNZL και δημιουργούν την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών της ANAPLASIS.

RPNZL – The Shampoo – Απαλός καθαρισμός, περιποίηση scalp, αντοχή μεταξιού

Για όσες αναζητείτε ένα σαμπουάν που θα προσφέρει τη απόλυτη καθαριότητα στο τριχωτό της κεφαλής, θα αναδομεί και θα προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο και την ψαλίδα, βοηθώντας σας να αποκτήσετε μακριά μαλλιά μαζί με το έλαιο μαλλιών RPNZL, υποδεχθείτε το εκπληκτικό σαμπουάν της ANAPLASIS. Το RPNZL – The Shampoo είναι ένα ειδικό προϊόν που φροντίζει και καθαρίζει σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής αλλά και την τρίχα σε όλο της το μήκος. Με εκχυλίσματα Ιπποφαές, Χαμομήλι και Δενδρολίβανο, αναζωογονεί και ενδυναμώνει τα μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες βοηθώντας στην πρόληψη ή και την συνδυαστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Τα Ω-3, Ω-6 κα Ω-9 λιπαρά οξέα και η Προβιταμίνη Β5 θρέφουν τα μαλλιά, ενώ το Μετάξι και η Κερατίνη δρουν σε όλο το μήκος, αποκαθιστώντας την πρωτεϊνική στοιβάδα της τρίχας στα αποδυναμωμένα μαλλιά, χαρίζοντας λάμψη και προστασία από το σπάσιμο και την ψαλίδα.

Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες φυσικής προέλευσης τους οποίους περιέχει, απομακρύνουν αποτελεσματικά περιττό σμήγμα και συσσωρευμένα προϊόντα περιποίησης, χωρίς να προκαλούν ξηρότητα ή λιπαρότητα στο δέρμα.

Το υπέροχο, μεθυστικό άρωμα Monoi de Tahiti θα σας κάνει να το λατρέψετε. Συστήνεται αποκλειστικά για συνδυαστική χρήση μία με δύο φορές την εβδομάδα, μετά από τη χρήση του ελαίου μαλλιών RPNZL και σε συνδυασμό με τη Μάσκα Μαλλιών.

RPNZL – Μάσκα Μαλλιών – Θρέψη, αναδόμηση, όμορφα μαλλιά χωρίς φριζάρισμα

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσετε οριστικά το φριζάρισμα στα μαλλιά σας με τη Μάσκα Μαλλιών RPNZL της ANAPLASIS. Με 98,1% φυσικά συστατικά, θρέφει την τρίχα σε βάθος, αναδομεί την κεράτινη στοιβάδα, βοηθά στην επαναφορά της συνεκτικότητας της τρίχας, περιορίζει το σπάσιμο και την ψαλίδα, και με τους κατιονικούς παράγοντες που περιέχει στη σύνθεσή της αποτρέπει το φριζάρισμα και την αφυδάτωση, χαρίζοντας μεταξένια απαλότητα, λάμψη και υγεία στα μαλλιά.

Το Μετάξι και η Κερατίνη που περιέχει στη σύνθεσή της βοηθούν στην αποκατάσταση της πρωτεϊνικής στοιβάδας της τρίχας, λειαίνοντας και προλαμβάνοντας το σπάσιμο και την ψαλίδα. Η Μάσκα Μαλλιών RPNZL μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από κάθε λούσιμο. Τρία λεπτά αρκούν. Την εφαρμόζετε, περιμένετε, ξεπλένετε με νερό και απολαμβάνετε τα υπέροχα μαλλιά που μόνο η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης RPNZL της ANAPLASIS μπορεί να σας προσφέρει.

Facebook: @meleniaomorfia

Instagram: @anaplasis_greece

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25310 22208

www.anaplasis.gr