Το φυσικό μυστικό για όμορφα μαλλιά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το φυσικό μυστικό για όμορφα μαλλιά!

Τα μαλλιά μου εδώ και χρόνια υποφέρουν από την καθημερινή χρήση θερμότητας. Καθώς έχω σπαστά μαλλιά, είτε θα τα ισιώσω είτε θα τα κάνω μπούκλες γεγονός που σημαίνει ότι 3 φορές τη βδομάδα - το λιγότερο -τα μαλλιά μου υφίστανται 200ο C από αυτές τις συσκευές. Για μένα είναι απαραίτητο να έχω περιποιημένα μαλλιά καθώς το απαιτεί η εργασία μου.

Έχω δοκιμάσει πολλές θεραπείες σε κομμωτήρια χωρίς όμως να έχω μείνει τόσο ικανοποιημένη ώστε να τις επαναλάβω. Θεωρώ πως τα αποτελέσματα τους είναι βραχυπρόθεσμα και πως η τιμή δεν αντιστοιχεί στο αποτέλεσμα που προσφέρουν. Αναζητώντας, λοιπόν, προϊόντα καθημερινής περιποίησης ταλαιπωρημένων, μέχρι και καμένων μαλλιών, βρήκα τη σειρά μαλλιών RPNZL της εταιρείας ANAPLASIS που περιλαμβάνει σαμπουάν, μάσκα, και έλαιο μαλλιών. Αυτά τα προϊόντα τα είχα δει και στην τηλεόραση που τα παρουσίαζαν σε μία εκπομπή, αλλά δεν είχα πάρει την απόφαση να τα αγοράσω μέχρι που πήγα στο φαρμακείο για να αγοράσω κάποια άλλα πράγματα και τα βρήκα μπροστά μου. Ρώτησα τη φαρμακοποιό, αν είναι κατάλληλα για τα μαλλιά μου, και έμαθα για τη σχεδόν απόλυτα φυσική τους σύνθεση. Έτσι, αποφάσισα να τα δοκιμάσω καθώς η τιμή τους ήταν πολύ προσιτή.

anaplasis

Ακολούθησα τις οδηγίες που αναγράφονται στα προϊόντα καθώς και στην ιστοσελίδα της ANAPLASIS και σας υπογράφω πως αν έχετε ταλαιπωρημένα μαλλιά σαν εμένα, από την πρώτη χρήση θα δείτε τα μαλλιά σας να γυαλίζουν για μέρες μέχρι να λουστείτε ξανά αλλά και θα παρατηρήσετε ότι με την χρήση της θερμότητας δεν φριζάρουν και δεν ταλαιπωρούνται όπως πριν. Πρόκειται για 3 προϊόντα που δουλεύουν τέλεια μαζί και προτείνεται πρώτα η χρήση του ελαίου μαλλιών RPNZL ως θεραπεία πριν το λούσιμο και μετά το σαμπουάν και την εφαρμογή της μάσκας μαλλιών. Τα χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα και έχω να δηλώσω πως πραγματικά βλέπω τα αποτελέσματα που υπόσχονται, λείανση, περιορισμός τριχόπτωσης και σπασίματος, ενυδάτωση και αναδόμηση τρίχας.

Το αποτέλεσμά τους διαρκεί πολύ περισσότερο από του κομμωτηρίου και προλαμβάνει την καταπόνηση των μαλλιών με τη χρήση φυσικών ελαίων και βιταμινών που θρέφουν και τις ρίζες του κεφαλιού και τις ίδιες τις τρίχες. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα σε μαλλιά με απαιτήσεις!

Info:

Για περισσότερα κάνε κλικ στο www.anaplasis.gr ή follow τα Facebook: @meleniaomorfia και Instagram: @anaplasis_greece