Σούπερ διαγωνισμός: Κέρδισε ένα σετ φροντίδας προσώπου της σειράς Olive Leaf από την Ziaja!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούπερ διαγωνισμός: Κέρδισε ένα σετ φροντίδας προσώπου της σειράς Olive Leaf από την Ziaja!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να υποδεχθείς τη νέα σεζόν από μια ολοκληρωμένη σειρά αναζωογόνησης προσώπου όπως η Olive Leaf της Ziaja. Βασικό συστατικό των προϊόντων της σειράς δεν είναι άλλο από το εκχύλισμα φύλλων ελιάς, που περιέχει ελευρωπαΐνη (oleuropein) μια φυσική αντιοξειδωτική και καταπραϋντική ουσία με αντιβακτηριακές, αντιμυκητιασικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Πως λειτουργεί...

Όλοι γνωρίζουμε ότι η πρόωρη γήρανση συνδέεται με το οξειδωτικό στρες. Σε αυτό έρχεται να δώσει τη λύση η ελευρωπαΐνη, μια ουσία που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και μειώνει τις οξειδωτικές βλάβες προσφέροντας στην επιδερμίδα απαλότητα και λάμψη, ενώ ακόμη μειώνει σημαντικά την εμφάνιση ρυτίδων.

Στη σειρά Olive Leaf- που περιέχει ελευρωπαΐνη- θα βρεις τα παρακάτω vegan προϊόντα για όλους τους τύπους δέρματος:

  • Τη θρεπτική μη λιπαρή κρέμα ημέρας, concentrated nourishing cream SPF20, που προσφέρει σωστή ενυδάτωση, προστασία και ανάπλαση.
  • Το Duo-Phase remover, το οποίο αφαιρεί το αδιάβροχο και έντονο make-up και καθαρίζει το δέρμα διώχνοντας την κούραση της ημέρας.
  • Το μικρο-απολεπιστικό τζελ προσώπου και σώματος και
  • Τη μάσκα προσώπου και λαιμού.

Και για να δεις και μόνη σου την αποτελεσματική και αναζωογονητική τους δράση ετοιμάσαμε για σένα ένα διαγωνισμό μέσα από τον οποίο 3 νικητές θα κερδίσουν από ένα σετ με 2 προϊόντα της σειράς: την Olive leaf concentrated cream spf 20 και το Olive leaf duo-phase make up remover.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να τα κερδίσεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:



#ziaja #oliveleaf #ziajagreece #facescrub #makeupremover #makeup #fresh

Οι νικητές είναι:

despoina_georgalli

the_maryland

poulianou_marie