H τελική πινελιά για μια υγιή & καθαρή επιδερμίδα είναι η φυτική τονωτική λοσιόν της Benostan!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H τελική πινελιά για μια υγιή & καθαρή επιδερμίδα είναι η φυτική τονωτική λοσιόν της Benostan!

Η εφαρμογή μιας τονωτικής λοσιόν προσώπου, όπως η φυτική τονωτική λοσιόν της Benostan, μετά από το γαλάκτωμα καθαρισμού είναι ιδιαίτερα σημαντική στην καθημερινή ιεροτελεστία φροντίδας σου. Και αυτό γιατί όχι μόνο ελευθερώνει τους φραγμένους πόρους αφήνοντας το δέρμα να αναπνεύσει αλλά παράλληλα τονώνει την επιδερμίδα καταπραϋνοντας τυχόν ερεθισμούς και τη βοηθά να απορροφήσει καλύτερα την φροντίδα που ακολουθεί στη συνέχεια.

Γιατί να την επιλέξεις;

  • Για τη φυτική της σύνθεση που περιέχει φυσικά εκχυλίσματα από καλέντουλα, φασκόμηλο και φύλλα ελιάς. Tα άνθη της καλέντουλας θεωρούνται ευεργετικά για τη μείωση των φλεγμονών, τη γρήγορη αποθεραπεία πληγών και τις αντισηπτικές τους δυνατότητες.
  • Γιατί ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας.
  • Είναι ιδανική για να ολοκληρώσει τέλεια τον καθαρισμό του προσώπου σου.
  • Ταιριάζει σε κανονικές, ξηρές και ώριμες επιδερμίδες.
  • Για τη σύνθέση της χωρίς Parabens.

Εφαρμογή βήμα-βήμα

Άπλωσε μια μικρή ποσότητα πάνω σε λίγο βαμβάκι ή σε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ σε καθαρή επιδερμίδα. Στην συνέχεια ταμπονάρισε ελαφρά το πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και το λαιμό. Μόλις τελειώσεις άπλωσε την κατάλληλη κρέμα προσώπου ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας σου και τις ανάγκες σου.

Βρείτε όλα τα προϊόντα Benostan αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Follow us on:

Facebook: Benostan Health Products

Instagram: benostanhealthproducts

Παραγωγός BENOSTAN HEALTH PRODUCTS S.A.

Αποκλειστική Διάθεση για την Ελλάδα EUROTC ΑΕ, Μάκρης 5, 172 37, Υμηττός, Αττική, +30 210 76 22 706, www.benostangreece.gr, www.eurotc.gr, contact@eurotc.gr