Queen by Kyana: H απόλυτη περιποίηση μαλλιών με κερατίνη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Queen by Kyana: H απόλυτη περιποίηση μαλλιών με κερατίνη!

Αισθάνεσαι τα μαλλιά σου ξηρά και αφυδατωμένα, ενώ νιώθεις ότι χρειάζεσαι άμεσα βαθιά θρέψη, ενυδάτωση και αναδόμηση; Εάν, ναι τότε η λύση σε αυτό βρίσκεται στην επαγγελματική σειρά μαλλιών, Queen by Kyana. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά με προϊόντα περιποίησης και styling, τα οποία περιέχουν στη σύνθεσή τους πρωτεΐνες κερατίνης χαρίζοντας λεία και απαλά μαλλιά, που δεν φριζάρουν. Επιπλέον, χάρη στα πολύτιμα συστατικά της σύνθεσης των προϊόντων προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και αναδόμηση στην τρίχα την οποία βοηθούν να αποκτήσει ξανά τη χαμένη λάμψη και ελαστικότητά της.

Λίγα λόγια για τη σειρά

H Queen by Kyana περιέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για την αναδόμηση των μαλλιών σου. Συγκεκριμένα στη σειρά θα βρεις:

  • Το σαμπουάν Keratin Pre-Treatment Shampoo, που προσφέρει βαθύ καθαρισμό με υψηλό PH. Η μοναδική του σύνθεση, η οποία περιέχει εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και πρωτεΐνες σίτου, αφαιρεί τα υπολείμματα από τα προϊόντα styling αλλά και τα άλατα του σκληρού νερού αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας.
  • Το σαμπουάν Sulfate Free Shampoo, χωρίς θειούχα άλατα, το οποίο χάρη στα ευεργετικά συστατικά του ενυδατώνει και προστατεύει το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά. Τα φυσικά έλαια της ήπιας σύνθεσής του διατηρούν τα μαλλιά- και ειδικά τις άκρες τους-υγιή, ενώ ακόμη θωρακίζουν και το χρώμα στα βαμμένα. Σημείωσε ότι είναι ιδανικό ακόμη και για τα πολύ ευαίσθητα δέρματα.
  • Τις μάσκες ενίσχυσης του χρώματος των μαλλιών σε τέσσερις τόνους (κόκκινο, χάλκινο, ασημί και καφέ). Όλες οι μάσκες της σειράς είναι εμπλουτισμένες με αλόη και έλαιο ινδικής κάνναβης, πολύτιμα συστατικά, που χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση και αναδόμηση στην τρίχα, ενώ ακόμη εντείνουν και αναδεικνύουν το χρώμα των μαλλιών αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά. Εφαρμόζονται σε βρεγμένα μαλλιά -κάνοντας ένα ελαφρό μασάζ- αφήνοντας τες για περίπου 5-10 λεπτά προκειμένου να δράσουν. Εναλλακτικά, μπορείς να τις απλώσεις σε στεγνά μαλλιά και να τις αφήσεις για 20 -30 λεπτά. Στη συνέχεια ξέβγαλε με άφθονο νερό.
  • Τη μάσκα I-Queen botox hair mask, η οποία περιέχει πρωτεΐνες κερατίνης, μεταξιού και κολλαγόνου, που ενυδατώνει και αναδομεί την τρίχα, ενώ παράλληλα δρα σε διαφορετικά επίπεδα. Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία Ι – Queen της σύνθεσής της γίνεται διάγνωση του βαθμού αναδόμησης την οποία χρειάζονται τα μαλλιά χωρίς ωστόσο αυτά να βαραίνουν.
  • Το σπρέι Queen Hairspray, που χαρίζει έξτρα κράτημα και διάρκεια. Η μοναδική του σύνθεση, πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία και πανθενόλη διατηρεί την τρίχα καλά ενυδατωμένη αλλά και πιο ανθεκτική στο έντονο βούρτσισμα και στις υψηλές θερμοκρασίες.