“Shiny Hair” Set by Kyana: Μυστικό για την απόλυτη λάμψη & υγεία των μαλλιών σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
“Shiny Hair” Set by Kyana: Μυστικό για την απόλυτη λάμψη & υγεία των μαλλιών σου

Για να χαρίσεις στα μαλλιά σου την φροντίδα που τους αξίζει δεν θέλει κόπο μόνο τρόπο και φυσικά τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης, που θα βρεις στο “Shiny Hair” Set by Kyana για να τα κάνεις να λάμπουν από υγεία!

Μάθε για το “Shiny Hair” Set by Kyana!

Στο σούπερ αυτό σετ φροντίδας θα ανακαλύψεις μια ολοκληρωμένη περιποίησης για υγιή και λαμπερά μαλλιά. Συγκεκριμένα, το κιτ περιλαμβάνει:

  • Το σαμπουάν με λάδι argan, Herboria Max Argan Shampoo. Πρόκειται για ένα σαμπουάν με αναδομητική δράση, το οποίο είναι ιδανικό για τα ευαίσθητα, θαμπά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Προσφέρει ήπιο καθαρισμό καθώς και ενυδατική και αντιοξειωτική δράση μαζί φυσικά με όλα τα ευεργετικά οφέλη του ελαίου argan. Όσο για το αποτέλεσμα; Αυτό δεν είναι άλλο από υγιή και λαμπερά μαλλιά γεμάτα ζωντάνια!
  • Το λάδι μαλλιών, Herboria Max Argan Oil. Ένα πολύτιμο έλαιο μαλλιών, που ενυδατώνει σε βάθος τα µαλλιά σφραγίζοντας την υγρασία στην τρίχα. Επιπλέον, βοηθά στο σχηµατισµό ενός εξωτερικού μανδύα προστασίας για να τη θωρακίσει από τη φθορά. Σημείωσε ότι τα φυσικά αντιοξειδωτικά της σύνθεσης, που περιέχει και βιταµίνη Ε, έχουν εξαιρετική θεραπευτική δράση με αποτέλεσμα να ενδυναμώνουν τα μαλλιά. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι χαρίζει εκπληκτική λάµψη, μεταξένιο φινίρισμα και απόλυτο έλεγχο κατά του φριζαρίσµατος.
  • Την βούρτσα biofriendly, που χάρη στο λειτουργικό σχεδιασμό της ενδείκνυται για καθημερινή χρήση χαρίζοντας ευκολοχτένιστα μαλλιά. Στα πλεονεκτήματά της σημείωσε ότι απομακρύνει εύκολα και γρήγορα τους κόμπους που δημιουργούνται στα μαλλιά, ενώ ακόμη μετριάζει την πίεση που ασκείται στο τριχωτό της κεφαλής κάνοντας ένα απαλό και αναζωογονητικό μασάζ