XLerate CHRISTMAS - ΓΕΜΆΤΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΊΘΗΣΗ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
XLerate CHRISTMAS -  ΓΕΜΆΤΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΊΘΗΣΗ!

Μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα και η ανάγκη για σωστή γυναικεία υγιεινή τώρα είναι πιο απαραίτητη από ποτέ! Οι σερβιέτες EveryDayXL θα σε βοηθήσουν σε αυτό χαρίζοντάς σου προστασία στο μάξιμουμ, χωρίς συμβιβασμούς!

Έχεις την επιθυμία να ζήσεις την κάθε γιορτινή ημέρα πιο προστατευμένη και πιο σίγουρη από ποτέ! Εάν ναι, τότε σίγουρα πρέπει να εμπιστευτείς την EveryDay, η οποία θα σου δώσει όλα όσα χρειάζεσαι για να νιώθεις και να αισθάνεσαι ασφαλής κάνοντας XLerate στην αυτοπεποίθησή σου! Στην πλούσια γκάμα της θα βρεις, μεταξύ άλλων, εκτός από τα standard μεγέθη (Normal, Super, MaxiNight) και το μέγεθος XL για προστασία στο μάξιμουμ και XL αυτοπεποίθηση… EveryDay!

Γιατί ξεχωρίζουν… Οι EveryDayXL ξεχωρίζουν για 3 μοναδικές καινοτομίες:

Είναι οι πιο μακριές ultra σερβιέτες!

XLerate

Συγκεκριμένα είναι 40% πιο μακριές από τις EveryDayNormal εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια και άριστη αποτελεσματικότητα!

Διαθέτουν διπλό σύστημα ασπίδων προστασίας!

XLerate Χριστούγεννα

Τα «κεντρικά φτερά» προσφέρουν μοναδική προστασία από πλαϊνές διαρροές. Επιπλέον, έχουν φτερά στο πίσω μέρος, που χαρίζουν μοναδική σταθερότητα στο εσώρουχο, αλλά και αξεπέραστη προστασία από διαρροές στο πίσω μέρος.

Για την πρωτοποριακή τεχνολογία CenterPlus!

XLerate σερβιέτα

Χάρη σε αυτήν, οι σερβιέτες διαθέτουν διευρυμένο πυρήνα στο κέντρο της σερβιέτας, ο οποίος εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια, σε σχέση με άλλες λεπτές σερβιέτες. Έτσι προσφέρουν ενισχυμένη απορροφητικότητα αξεπέραστη προστασία από διαρροές, εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο!

Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι είναι διαθέσιμες σε δύο τύπους καλυμμάτων: Hyperdry: Υπερ-απορροφητικό κάλυμμα, για μοναδική αίσθηση στεγνότητας και Sensitive with cotton: Μοναδικά υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα με ίνες, που περιέχουν βαμβάκι, για υγιεινή προστασία. Τέλος, είναι δερματολογικά ελεγμένες σε διεθνώς αναγνωρισμένα δερματολογικά εργαστήρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και είναι και οι πρώτες στην Ευρώπη με πιστοποίηση Oeko-Tex®Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών. Επίλεξε λοιπόν τον τύπο που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες φορώντας XL αυτοπεποίθηση… EveryDay

XLerate Everyday

XLerate σερβιετάκια