Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απόκτησε τέλειους γλουτούς & μηρούς!

Απόκτησε τέλειους γλουτούς & μηρούς!
BEAUTY NEWS 16.12.2020 05:39
Από Youweekly Team

Είναι κοινό μυστικό πως το πέρασμα του χρόνου αλλά και οι αυξομειώσεις βάρους μπορεί να προκαλέσουν χαλάρωση των μηρών και των γλουτών. Σε αυτό έρχεται να δώσει τη λύση η πλαστική χειρουργική.

Η Δρ. Γιολάντα Πεπέ σου εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις τεχνικές ανόρθωσης μηρών και γλουτών.

Η φυσική χαλάρωση σε συνδυασμό με το χρόνο αλλοιώνει την όψη των μηρών και γλουτών μας. Έτσι, με την ανόρθωσή τους-μέσω της πλαστικής χειρουργικής- επιτυγχάνεται και ανόρθωση στο σώμα μας, γυρνώντας το χρόνο αρκετές δεκαετίες πίσω!

Η διαδικασία ανόρθωσης

Η επέμβαση πραγματοποιείται με μικρές τομές κάτω από το γλουτό. Στους προσαγωγούς αφαιρείται το περιττό δέρμα και λίπος, ανασηκώνντας το δέρμα έτσι ώστε η χαλάρωση από τους μηρούς αλλά και από το κάτω μέρος των γλουτών να εξαφανί ζεται. Η όλη διαδικασία γίνεται με μέθη και τα ράμματα αφαιρούνται έπειτα από τρείς εβδομάδες. Σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντικό ο ασθενής να μην κάνει έντονες και απότομες κινήσεις, καθώς και να αποφεύγει τις πολλές ώρες καθιστικής εργασίας, κάνοντας συχνούς, ολιγόλεπτους περιπάτους.

HYAcorp MLF2 για ΒodyContouring

Το HYAcorp MLF2 είναι ένα απορροφήσιμο δερματικό εμφύτευμα με υψηλού βαθμού καθαρότητα. Πρόκειται για ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν, που λειτουργεί ως μέσο μιας χρήσης και παράγεται από μη ζωϊκης προέλευσης υαλουρονικό οξύ.

Η ειδικήτου σύνθεση παρέχει μέγιστα αποτελέσματα όγκου στο περίγραμμα του σώματος και στο σχήμα του. Είναι ιδανικό ως μέσο ανάκτησης του χαμένου όγκου και λείανσης επιφανειών του περιγράμματος του σώματος. Το βάθος της έγχυσης μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το σημείο θεραπείας, ενώ μεγαλύτερη δυνατότητα όγκου μπορεί να επιτευχθεί στους γλουτούς.

Info

Γιολάντα Πέπε

  • Δρ. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικός Χειρουργός,
  • giolantapepe.gr, [email protected],
  • FACEBOOK: Giolanta Pepe
Share