O ιδανικός beauty προορισμός μετά το lockdown!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O ιδανικός beauty προορισμός μετά το lockdown!

Οι γιορτές πλησιάζουν, τα καταστήματα ανοίγουν σιγά-σιγά το ένα μετά το άλλο και εμείς μπαίνουμε ολοταχώς σε μια τροχιά «περιποίησης» με στόχο μια ανανεωμένη όψη πριν τις γιορτές με τη βοήθεια των ειδικών! Στο δερματολογικό κέντρο, Opsi Derma Clinic, θα βρεις τις πιο αποτελεσματικές και εξατομικευμένες θεραπείες, οι οποίες θα σου χαρίσουν λάμψη και ζωντάνια και αυτά τα Χριστούγεννα, που είναι λίγο διαφορετικά φέτος!

Λίγα λόγια για την Opsi Derma Clinic

Πρόκειται για ένα σύγχρονο επιστηµονικό δερµατολογικό κέντρο και ολοκληρωµένο κέντρο αισθητικής φροντίδας, το οποίο στεγάζεται σ’ έναν υπερσύγχρονο χώρο στην Ελευσίνα, ενώ πρόσφατα άνοιξε και στο Ν. Ψυχικό. Η έµπειρη και καταξιωµένη οµάδα των ειδικών του, που είναι πάντα πολύ καλά ενηµερωµένοι σε ό,τι πιο σύγχρονο αφορά στον τοµέα της αισθητικής κοσµητολογίας, θα σου προτείνει την εξατοµικευµένη δερµατολογική υπηρεσία που σου ταιριάζει, ανάλογα µε τις ανάγκες σου. Εσύ το µόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς στα χέρια των ειδικών επιλέγοντας-µε τη βοήθειά τους-την κατάλληλη θεραπεία, που θα σου χαρίσει το επιθυµητό αποτέλεσµα. Και όλα αυτά µέσα σε µια φιλική και καλαίσθητη ατµόσφαιρα που θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα από την πρώτη κιόλας στιγµή!

Το «µενού» θεραπειών!

Στο Opsi Derma Clinic θα βρεις µια πλούσια γκάµα µε εξελιγµένες και αποτελεσµατικές τεχνικές για το πρόσωπο και το σώµα. Ειδικότερα, στις υπηρεσίες που προσφέρει υπάρχουν τα: Fractional laser, για την αντιµετώπιση ουλών, κηλίδων ρυτίδων και ραγάδων, PRP (αυτόλογη µεσοθεραπεία βλαστοκυττάρων) για εντυπωσιακά αποτελέσµατα για την επιδερµίδα, ενέσιµα fillers µε υαλουρονικό οξύ, νήµατα για άµεση ανόρθωση του προσώπου, RF ραδιοσυχνότητες για ένα σφριγηλό πρόσωπο, Laser Αλεξανδρίτη για µόνιµη αποτρίχωση καθώς και εξειδικευµένες θεραπείες για άνδρες.

Διάγνωση & θεραπεία!

Εκτός όµως από όλα τα παραπάνω στο Opsi Derma Clinic εφαρµόζεται και δερµοανάλυση προσώπου- µε τη χρήση υπερσύγχρονων συστηµάτων 7ης γενιάς, τα οποία διαθέτουν δυνατότητα τρισδιάστατης και πολυφασµατικής απεικόνισης, που αναλύουν σε βάθος το δέρµα αλλά και τις ανάγκες του- αλλά και µέτρηση µεταβολισµού. Η τελευταία µάλιστα γίνεται εύκολα και γρήγορα µέσα σε 15 λεπτά, ενώ στο τέλος της µέτρησης βγαίνουν αναλυτικά τα αποτελέσµατα, στα οποία αναγράφεται και το ακριβές ποσό των θερµίδων που το σώµα καταναλώνει καθηµερινά.

Super προσφορά!

Το Opsi Derma Clinic προσφέρει εντελώς δωρεάν µια δερµοανάλυση προσώπου από τους γιατρούς του κέντρου για όσους επικοινωνήσουν έως τις 24/12.

Η διάρκεια της προσφοράς ισχύει εως τις 31/12.

Info

Δερµατολογικό κέντρο, Opsi Derma Clinic:

Εθνικής Αντιστάσεως 109, Ελευσίνα, τηλ. 211-4123848 & Λ.Κηφισίας 176, Νέο Ψυχικό, τηλ. 2114123848