Υποδεχτείτε πανέμορφες την νέα χρονιά!

1. Η make-up artist Καίτη Τομαζίνου θα δώσει συμβουλές για το τέλειο μακιγιάζ των γιορτών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Υποδεχτείτε πανέμορφες την νέα χρονιά!

Η χρονιά του 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους. Έτσι, η ανάγκη να υποδεχτούμε το 2021 με αισιοδοξία , πιο όμορφες και πιο περιποιημένες είναι αναμενόμενη. Η προσεγμένη εμφάνιση, μας φτιάχνει την διάθεση και,με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να στείλουμε όλη την θετική μας ενέργεια στην νέα χρονιά.

Αυτή την ανάγκη, για ομορφιά και αισθητική φροντίδα, κατανοεί απόλυτα η Καίτη Τομαζίνου. Η επιτυχημένη make-up artist με σπουδές στην αισθητική και το επαγγελματικό μακιγιάζ , με εξειδίκευση στα special effects ,στο body painting, στη χρωματολογία και στη χρωματική ανάλυση και με συμμετοχή σε διακεκριμένα σεμινάρια, έκανε κάθε χρόνο το όνειρο κάθε γυναίκας πραγματικότητα, δημιουργώντας τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ για τα ρεβεγιόν και τα party.

Φέτος, οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές και η αγαπημένη make-up artist αναμένει τις νέες ανακοινώσεις που θα καθορίσουν αν θα επιτρέπεται να προσφέρει μοναδικά και ξεχωριστά μακιγιάζ για τις γιορτινές μέρες. Η υγεία, δηλώνει η ίδια, είναι η προτεραιότητά μας, αλλά υπόσχεται ότι θα μοιραστεί τις γνώσεις της με το κοινό και θα μας δώσει χρήσιμες και πολύτιμες συμβουλές για να πετύχουμε ένα υπέροχο γιορτινό μακιγιάζ!

Θα είναι, λοιπόν, ενεργή και σε επικοινωνία με όλα τα μέσα, με σκοπό να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στις πελάτισσες της, έστω από απόσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Καίτης Τομαζίνου στο Facebook:

Καίτη Τομαζίνου

https://www.facebook.com/makeupart.kaititomazinou/