Οι δύο καλύτεροι σύμμαχοι ενάντια στην ξηρότητα και το σκάσιμο των χεριών

Ενυδατική Κρέμα Χεριών ANAPLASIS με Bio-Αλόη, D-Panthenol και Εκχυλίσματα Καλέντουλας και Χαμομηλιού & Εντατική Κρέμα Χεριών ANAPLASIS με Ιπποφαές, Bio-Tamanu, Κερί Μέλισσας και αιθέριο έλαιο Ελίχρυσου.

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι δύο καλύτεροι σύμμαχοι ενάντια στην ξηρότητα και το σκάσιμο των χεριών

Δεκέμβριος 2020- Δύο νέα μοναδικά προϊόντα για την ενυδάτωση και την εντατική περιποίηση των χεριών κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά φαρμακείου η εταιρεία ANAPLASIS. Οι ειδικά σχεδιασμένες κρέμες χεριών της ANAPLASIS περιποιούνται την επιδερμίδα των χεριών που εκτίθεται στο κρύο, αλλά και στις συχνές πλύσεις προκαλώντας ξηρότητα, σκασίματα και ερεθισμούς. Η επιδερμίδα των χεριών καταπονείται ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες για αυτό και προτείνει δύο άμεσες φυσικές λύσεις.

Η Ενυδατική Κρέμα Χεριών με Bio-Αλόη, D-Panthenol και εκχυλίσματα καλέντουλας και χαμομηλιού είναι η ιδανική επιλογή για την καταπολέμηση της ξηρότητας καθώς περιέχει 98,2% φυσικά συστατικά που ενυδατώνουν, χαρίζουν προστασία και απαλότητα στην επιδερμίδα των χεριών. Τα εκχυλίσματα Καλέντουλας, Χαμομηλιού και βιολογικής Αλόης, καταπραϋνουν και αναδομούν τα ταλαιπωρημένα χέρια. Το κερί μέλισσας, το κερί Carnauba και το βούτυρο Καριτέ δημιουργούν ενυδατική ασπίδα προστασίας και απαλότητας, προφυλάσσοντας τα χέρια από την ξηρότητα. Ταυτόχρονα, η Προβιταμίνη Β5 (D-Panthenol) και η βιταμίνη Ε φυτικής προέλευσης, δρουν αντιοξειδωτικά κατά των ελευθέρων ριζών, προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση των χεριών. Η ενυδατική κρέμα χεριών της ANAPLASIS έχει λεπτόρρευστη υφή, απαλό άρωμα, απορροφάται γρήγορα και συστήνεται για καθημερινή και συχνή χρήση.

Η Εντατική Κρέμα Χεριών με ιπποφαές, Bio-Tamanu, κερί μέλισσας και αιθέριο έλαιο ελίχρυσου είναι το πιο κατάλληλο προϊόν για να αντιμετωπίσετε βαριές μορφές ξηρότητας. Διακρίνεται για την εντατική φροντίδα σε χέρια σκασμένα από το κρύο, ταλαιπωρημένα από χειρωνακτικές εργασίες, και απορρυπαντικά. Φροντίζει για την γρηγορότερη αναδόμηση της στιβάδας του δέρματος και δημιουργεί ένα στρώμα προστασίας που «κλειδώνει» την υγρασία και χαρίζει απαλότητα. Τα 97,4% φυσικά συστατικά που περιέχει στοχεύουν στην γρηγορότερη επαναφορά του δέρματος στην φυσιολογική του κατάσταση και υγρασία. Είναι ενισχυμένη με εκχυλίσματα σπαθόχορτου και ιπποφαούς, έλαιο ροδιού, καθώς και βιολογικό έλαιο Tamanu ψυχρής έκθλιψης. Τα συστατικά αυτά βοηθούν στη γρηγορότερη αποκατάσταση του δέρματος. Η δράση της ενισχύεται από τα αιθέρια έλαια ελίχρυσου και μύρου, γνωστά για τις αναπλαστικές τους ιδιότητες.

Τα απολύτως φυσικά προϊόντα της ANAPLASIS είναι δερματολογικά ελεγμένα και θα τα βρείτε αποκλειστικά στα φαρμακεία και στην ιστοσελίδα της εταιρείας anaplasis.gr.