Coax Med & βλαστοκύτταρα για σμιλεμένο κορμί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Coax Med & βλαστοκύτταρα για σμιλεμένο κορμί!

Το όνειρο κάθε γυναίκας είναι να απαλλαγεί από το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση του δέρματος. Ο συνδυασμός των ραδιοσυχνοτήτων Coax Med με τα βλαστοκύτταρα δίνουν τη λύση στο μόνιμο αυτό πρόβλημα χαρίζοντας ένα σφριγηλό κορμί χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας.

Η Δρ. Γιολάντα Πεπέ σου εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη συγκεκριμένη μέθοδο.

Λίγα λόγια για την τεχνική

Το Coax Med είναι το πιο ολοκληρωμένο ιατρικό μηχάνημα νέας τεχνολογίας. Διαθέτει μονοπολικό RF -με 14 διαφορετικές συχνότητες και ξεχωριστή κεφαλή για το πρόσωπο και το σώμα και Cavitation με τελευταίου τύπου δραστικότερους λιπολυτικούς υπερήχους.

Έτσι, συνδυάζει δυο καινοτόμες τεχνολογίες: Το Cavitation (λιπολυτικός υπέρηχος χαμηλών συχνοτήτων) για λιποκαταστροφή και το RF (μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα) για σύσφιξη μέσω της παραγωγής καινούριου κολλαγόνου. Με αυτόν τον τρόπο, παρέχει σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες (RF) μέσω της παραγωγής κολλαγόνου.

Σημείωσε ότι οι ραδιοσυχνότητες,εκτός από την κολλαγένεση που δημι ουργούν, έχουν και την ιδιότητα να κάνουν και λιποσυρρίκνωση. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι η συρρίκνωση του λιποκυττάρου επιφέρει και εξάλειψη της κυτταρίτιδας με αποτέλεσμα να χαρίζει σύσφιξη και εξάλειψη της κυτταρίτιδας σε 1 θεραπεία.

Ο ρόλος του Cavitation

To Cavitation συμβάλλει στη λιποκαταστροφή μέσα από μια αναίμακτη λιποαναρρόφηση. Κι όταν λέμε αναίμακτη λιποαναρρόφηση εννοούμε την αφαίρεση των λιπoκυττάρων από το σώμα μας με τη βοήθεια του λιπολυτικού υπερήχου χαμηλών συχνοτήτων. Ο υπέρηχος αυτός (cavitation) δημιουργεί το φαινόμενο της σταθερής «σπηλαίωσης» στα λιποκύτταρα με αποτέλεσμα τη ρήξη της κυτταρικής μεμβράνης.

Η αποβολή του λίπους από το σώμα πραγματοποιείται μέσω της φυσικής οδού του οργανισμού, γι’ αυτό και απαιτείται η κατανάλωση νερού και τροφών χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά για όσο διαρκέσει η θεραπεία.

H ευεργετική δράση των βλαστοκυττάρων

Η νέα τεχνολογία με βλαστοκύτταρα σε συνδυασμό με το Coax Med είναι μια μέθοδος με καταπληκτικά αποτελέσμα τα. Τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και περισσότερο λόγος για τις εκπληκτικές δυνατότητες που μας παρέχουν και η χρησιμότητά τους σε πολλούς τομείς της σύγχρονης ιατρικής. Τα βλαστοκύτταρα είναι στην πραγματικότητα τα «έξυπνα» κύτταρα (smart cells) του σώματος που κινούνται από μόνα τους εκεί ακριβώς που χρειάζεται επανόρθωση, δηλαδή υπάρχει ανάγκη δημιουργίας νέου ιστού (ο οποίος μπορεί ή να έχει

τραυματιστεί ή να έχει αλλοιωθεί). Με τον τρόπο αυτό, το σώμα «επισκευάζεται», ενώ συγχρόνως νέα κύτταρα και νέοι ιστοί δημιουργούνται.

Έτσι, η έως τώρα μη αναστρέψιμη καταστροφή των κυττάρων του οργανισμού αναστρέφε-

ται δυναμικά, αφού τα βλαστοκύτταρα έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν ένα «νέο» ανοσοποιητικό σύστημα. Με αυτόν τον καινοτόμο συνδυασμό πετυχαίνουμε άμεση συστολή του κολλαγόνου, μακροχρόνια διέγερση σύνθεσης νέου κολλαγόνου, ανόρθωση γλουτών,

σύσφιξη στήθους, εξαφάνιση της κυτταρίτιδας, σύσφιξη, λιποκαταστροφή στα σημεία που εφαρμόζεται (αποτέλεσμα λιποαναρρόφησης), καθώς και επανόρθωση του δέρματος και αποκαάσταση ύστερα από ένα χειρουργείο λιποαναρρόφησης (λιπογλυπτική).

Info

 Γιολάντα Πεπέ

Δρ. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικός Χειρουργός,

giolantapepe.gr, info@giolantapepe.gr