Η Φαίη Σκορδά είναι η μούσα της νέας σειράς καλλυντικών LUXIOUS της LA BIORED

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φαίη Σκορδά είναι η μούσα της νέας σειράς καλλυντικών LUXIOUS της LA BIORED

Τα μοναδικά,exclusive προϊόντα της νέας σειράς LUXIOUS της LA BIORED, από τη HEREMCO χρειάζονταν μια εξίσου μοναδική και ξεχωριστή καμπάνια. Γι’ αυτό η Istopolis Group σε συνεργασία με την Davlas&Partners, ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία την νέα διαφημιστική καμπάνια της LA BIORED για λογαριασμό της HEREMCO.

Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως απαιτητική παραγωγή που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε όλα τα mediaκαι που κατάφερε να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο την πολυτέλεια και την μοναδικότητα των προϊόντων LA BIORED.

Μούσα της καμπάνιας αυτής δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Φαίη Σκορδά. Η φυσικότητα και η αίγλη του προσώπου της ταιριάζουν αρμονικά με την φυσική σύνθεση των προϊόντων της νέας σειράς LUXIOUS και με την λάμψη που προσφέρουν στην επιδερμίδα.

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει για τα γυρίσματα της καμπάνιας φόρεμα Yves Saint Laurent από την Grigio Boutique και πέδιλα Dukas.

Όλα τα φωτογραφικά κλικ καθώς και το πορτραίτο της Φαίης για την φωτογράφιση της καμπάνιας, απαθανάτισε ο Κώστας Κουτάγιαρ .

Η νέα σειρά καλλυντικών LUXIOUS περιλαμβάνει έναν ορό προσώπου Επανόρθωσης και Νεότητας, μια κρέμα προσώπου Ανανέωσης και Λάμψης, καθώς και μια Αντιρυτιδική, Επανορθωτική κρέμα ματιών. Τα εν λόγω προϊόντα ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου, αυξάνουν την ελαστικότητα, μειώνουν ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και βοηθούν στην αναγέννηση της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας. Προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα σημάδια της φυσιολογικής γήρανσης.

Συγκεκριμένα ο ορός LUXIOUS Regenerative προσφέρει θρέψη στο δέρμα και βελτιώνει θεαματικά τα σημάδια του χρόνου. Η κρέμα προσώπου LUXIOUS Regenerative ανανεώνει την επιδερμίδα και της χαρίζει ζωντάνια και λάμψη, ενώ η κρέμα ματιών LUXIOUS Regenerative προλαμβάνει κι επανορθώνει τα σημάδια γήρανσης γύρω από τα μάτια. Πρόκειται για καινοτόμα και μοναδικά επιστημονικά προϊόντα που περιέχουν φυσικά συστατικά τα οποία ενεργοποιούν τη φυσιολογική αναγέννηση της επιδερμίδας, αποτρέπουν την κυτταρική γήρανση, αναδομούν την επιδερμίδα και της προσδίδουν ανανεωμένη και νεανική εμφάνιση.

Η νέα σειρά καλλυντικών LUXIOUS της LA BIORED λοιπόν, είναι ο καλύτερος τρόπος για την φροντίδα και την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου και κυκλοφορεί αποκλειστικά από τη HEREMCO.