Ziaja Jeju Young Skin: Η απόλυτη φροντίδα για το νεανικό δέρμα!

Ziaja Jeju Young Skin: Η απόλυτη φροντίδα για το νεανικό δέρμα!

Πολλές φορές η νεανική, και όχι μόνο, επιδερμίδα λόγω της υπερβολικής παραγωγής σμήγματος ή ακόμη και της ξηρότητας εμφανίζει ατέλειες. Σε αυτό έρχεται να δώσει τη λύση η ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας για το νεανικό δέρμα, Jeju Young Skin της Ziaja.

Όλα τα προϊόντα της σειράς, χάρη στην ειδική τους σύνθεση, βοηθούν στην εξάλειψη των ατελειών της επιδερμίδας, ενώ ακόμη έχουν ισχυρή αντιβακτηριδιακή και καταπραϋντική δράση. Σε όλα αυτά πρόσθεσε την σούπερ ενυδατική φόρμουλά τους που συνοδεύεται από υπέροχο άρωμα mango, καρύδας και papaya.

Η σειρά

Στη Jeju Young Skin της Ziaja θα βρεις 7 προϊόντα φροντίδας για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά:

  • Το απολεπιστικό σώματος, Jeju pink line black sugar body scrub, που αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα αφήνοντας μια προστατευτική μεμβράνη στην επιδερμίδα.
  • Το διφασικό conditioner σε σπρέι, Jeju pink line duo phase hair conditioner spray, που ενυδατώνει και θρέφει αποτελεσματικά τα μαλλιά, ενώ παράλληλα διευκολύνει το χτένισμα.
  • Το ενυδατικό mist προσώπου και σώματος, Jeju pink line face & body mist, που αναζωογονεί και δροσίζει την επιδερμίδα.
  • To σαμπουάν για καθημερινή χρήση, Jeju pink line hair & scalp shampoo, που μειώνει τη λιπαρότητα και καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.
  • Το κρεμώδες αφρόλουτρο, Jeju pink line white bath & shower gel, που καθαρίζει απαλά το δέρμα αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα.
  • Την κρέμα σώματος σε μορφή μους, Jeju pink line white body mousse, που ενυδατώνει και αρωματίζει απαλά το δέρμα.
  • Το υγρό σαπούνι για το πρόσωπο, Jeju pink line white face soap, που προσφέρει απαλό και αποτελεσματικό καθαρισμό.

    *Θα τα βρεις σε καταστήματα καλλυντικών, ινστιτούτα αισθητικής & φαρμακεία

facebook: Ziaja Greece