Οι 2 καλύτερες fiber mascara για τέλειο όγκο & μήκος στις βλεφαρίδες σου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι 2 καλύτερες fiber mascara για τέλειο όγκο & μήκος στις βλεφαρίδες σου!

Όλες μας θέλουμε εντυπωσιακό μήκος και απίστευτο όγκο για τις βλεφαρίδες μας. Παρόλα αυτά για να το πετύχουμε αρκετές φορές πρέπει να εφαρμόσουμε 2 ή και περισσότερες στρώσεις μάσκαρα χωρίς να είναι πάντα σίγουρο ότι θα πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε αυτό έρχονται να δώσουν τη λύση οι fiber mascaras, που περιέχουν στη σύνθεσή τους ίνες, οι οποίες χαρίζουν συγκλονιστικό όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες. Έτσι, μετά από αρκετούς πειραματισμούς κατέληξα σε δυο fiber mascaras που θεωρώ ότι ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους. Ποιες είναι αυτές; Η Fiber - Volume Mascara και η Fiber - Extense Mascara της Seventeen με καινοτόμες ίνες στη φόρμουλά τους, που προσφέρουν απαράμιλλο όγκο και μήκος σε λίγες κινήσεις, ενώ όσο πιο πολύ «χτίζεις» τη μάσκαρα τόσο πιο έντονο και εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα.

Εάν λοιπόν έχεις λεπτές και άτονες βλεφαρίδες, όπως εγώ, τότε προτίμησε τη Fiber - Volume Mascara. Χάρη στην πρωτοποριακή φόρμουλά της με ίνες που προσκολλώνται στις βλεφαρίδες προσφέρει απίστευτο όγκο, ενώ το Argan Butter και το Tsubaki Oil της σύνθεσης περιποιούνται τις βλεφαρίδες διατηρώντας τες λείες και εύκαμπτες. Σε όλα αυτά πρόσθεσε το λειτουργικό βουρτσάκι σε σχήμα κώνου που χτενίζει με ευκολία τις βλεφαρίδες και προσφέρει πυκνότητα και τέλειο διαχωρισμό.

Στην περίπτωση που θέλεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με σούπερ μήκος η Fiber - Extense Mascara θα γίνει το εργαλείο-κλειδί σου. Και αυτό γιατί οι καινοτόμες ίνες της σύνθεσης αγκαλιάζουν τις βλεφαρίδες σου χαρίζοντας απίστευτο μήκος, που χτίζεται εύκολα. Επιπλέον, το Argan Butter και το Tsubaki Oil της φόρμουλας τις περιποιούνται και τις διατηρούν λείες και εύκαμπτες με τέλειο διαχωρισμό, καμπυλότητα και έντονο μαύρο χρώμα.

Βρες λοιπόν τη fiber mascara που σου ταιριάζει όπως έκανα και εγώ και απόκτησε ένα εντυπωσιακό βλέμμα.

Και μη ξεχνάς!

Όσο πιο πολύ «χτίζεις» τη μάσκαρα τόσο πιο έντονο θα είναι το αποτέλεσμα για τις βλεφαρίδες σου!