Tips για υγιή & λαμπερά μαλλιά με συμμάχους τα επαγγελματικά προϊόντα ΚΥΑΝΑ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Tips για υγιή & λαμπερά μαλλιά με συμμάχους τα επαγγελματικά προϊόντα ΚΥΑΝΑ!

Τα μαλλιά σου έχουν ανάγκη για άμεση ενυδάτωση, θρέψη και αναδόμηση; Εάν ναι, τότε τα προϊόντα ΚΥΑΝΑ μπορούν να γίνουν τα «όπλα» ομορφιάς σου και να σου προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται μέσα από μία απλή ρουτίνα περιποίησης σε 4 βήματα...

Step by step φροντίδα

Step 1: Ξεκίνα με το σαμπουάν με λάδι ARGAN της σειράς, που είναι ιδανικό για ταλαιπωρημένα, ευαίσθητα και θαµπά µαλλιά. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, χαρίζει ήπιο καθαρισμό, ενώ ακόμη προσφέρει ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση μεταφέροντας στα µαλλιά τις πολύτιµες προστατευτικές ιδιότητές του. Αποτέλεσμα; Απίστευτη ζωντάνια και λάμψη υγείας στα μαλλιά σου.

σαμπουαν κυανα

Step 2: Συνέχισε την περιποίησή σου με την Μάσκα Queen I-Q BOTOX. Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία Ι – Queen, που επιτρέπει τη διάγνωση του βαθμού αναδόμησης την οποία χρειάζονται τα μαλλιά -χωρίς αυτά να βαραίνουν - αλλά και χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεσή της με πρωτεΐνες κερατίνης, μεταξιού και κολλαγόνου προσφέρει άμεση ενυδάτωση και σούπερ αναδόμηση δρώντας παράλληλα σε διαφορετικά επίπεδα.

κυανα μάσκα

Step 3: Έπειτα, εφάρμοσε το serum Herboria Max. Εµπλουτισµένο µε αποστάγματα κίτρου και πρωτεΐνη µμεταξιού, το ευεργετικό αυτό σέρουμ διεισδύει στα λέπια της τρίχας τρέφοντάς την, ενώ ακόμη την αναδομεί. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά ξαναβρίσκουν τη λάμψη, τη ζωντάνια και το φυσικό τους όγκο. Αρκούν μερικές σταγόνες για άμεσο αποτέλεσμα.

προιόντα ομορφιάς κυανα

Step 4: Ολοκλήρωσε με την ανάλαφρη κρέµα σε µορφή spray, color protect που δεν ξεβγάζεται. Οι ευεργετικές της ιδιότητες αναδομούν τα ξηρά/αδύναµα και κατεστραμμένα µαλλιά, ενώ δρουν στο βάθος της τρίχας, αναπληρώνοντας τα χαµένα συστατικά της και χαρίζοντάς της υγεία και λάµψη, χωρίς να τη βαραίνει. Επιπλέον, κλειδώνει µέσα της τα λαµπερά χρωστικά µόρια, διατηρώντας το χρώµα αναλλοίωτο για πολύ περισσότερο χρόνο.

προιόντα ομορφιάς