ΝΕΑ ΚΙΚΟ MILANO ‘’MOOD BOOST’’ COLLECTION ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! BRIGHT VIBES ONLY!

Μία ανοιξιάτικη συλλογή που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΝΕΑ ΚΙΚΟ MILANO ‘’MOOD BOOST’’ COLLECTION ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! BRIGHT VIBES ONLY!

Η νέα Συλλογή της KIKO MILANO ‘’Mood Boost’’ είναι μία άκρως εντυπωσιακή σειρά που φέρνει μία ευχάριστη ενέργεια στη συλλογή των καλλυντικών σας για την άνοιξη του 2021. Με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για να ξυπνούν τις αισθήσεις σας και να σας προσφέρουν μία ιδανική για την εποχή ανανέωση, δίνοντας τέλος στον χειμώνα!

Φρέσκιες νέες αποχρώσεις και αρώματα σε συνδυασμό με ευχάριστες υφές και απαλούς χρωματικούς τόνους που δημιουργούν αντιθέσεις, για να αναδείξουν στο μέγιστο όχι μόνο εσάς αλλά και την διάθεσή σας. Τα προϊόντα για το πρόσωπο και την επιδερμίδα θα σας χαρίσουν εντυπωσιακή λάμψη, ενώ τα προϊόντα ματιών και χειλιών θα αναδείξουν μοναδικά τα χαρακτηριστικά σας.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΚΙΚΟ MILANO ρουζ

Πιο φωτεινές ημέρες έρχονται και, μαζί με αυτές, έρχεται και η ώρα να λάμψετε! Πετάξτε το πάπλωμα, κατευθυνθείτε προς το ντους και ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά, με το Body Shower Mousse Me και το Transforming Face Cleansing Balm, απολαμβάνοντας τα υπέροχα αρώματα λεβάντας και λουλουδιών αντίστοιχα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το Brightening Serum με το απαλό άρωμα λωτού, για να ενισχύσετε τη νέα λαμπερή εμφάνιση σας.

ΛΑΜΨΗ

Το πρόσωπό σας είναι τέλεια προετοιμασμένο για να εφαρμόσετε το Luminous Foundation ώστε να προσδώσετε φυσική φωτεινότητα με μεσαία κάλυψη που καλύπτει αβίαστα ατέλειες με ένα ομοιόμορφο χρώμα που δημιουργεί ένα αποτέλεσμα «φυσικού φωτισμού». Εάν ψάχνετε μια μονοχρωματική εμφάνιση, επιλέξτε το All-Stick 3-in-1. Η κρεμώδης υφή του είναι ιδανική για εφαρμογή σε πρόσωπο, μάτια και χείλη. Συμπληρώστε το με ένα άγγιγμα του Radiant Blush δίνοντας φως και όγκο στα ζυγωματικά σας. Στη συνέχεια εφαρμόστε το Matte Bronzer σε μορφή πούδρας στα κόκκαλα του προσώπου σας, από τους κροτάφους σας έως το κόκκαλο της μύτης σας για μία διακριτική αίσθηση χάλκινου χρώματος.

Κατόπιν, έρχεται η ώρα να δώσετε λάμψη στο πρόσωπό σας, με την παλέτα προσώπου Good Vibes Only Face Palette για touch ups εν κινήσει, συγκεντρώνοντας τις αγαπημένες σας αποχρώσεις σε ένα προϊόν. Επιλέξτε το Pearls of Light Highlighter με άρωμα τριαντάφυλλου για τις κορυφές των ζυγωματικών σας ώστε να χαρίσετε μια απαλή λάμψη σε όλο το πρόσωπό σας. Είναι εγγυημένο πως η ένταση και η φωτεινότητα των χαρακτηριστικών σας θα αναδειχθεί χάρη στον απαλό φωτισμό του προσώπου σας. Ποιος χρειάζεται ring lighting; Το πρόσωπό σας είναι άψογο και ανανεωμένο χωρίς φίλτρο!

Εξισορροπήστε την υπερβολική λάμψη με το ημιδιαφανές Perfecting Powder, το οποίο θα αποκρύψει τις ατέλειες και θα κρατήσει το μακιγιάζ σας στη θέση του χωρίς να διακυβεύεται καμία από τις φυσικές λάμψεις που έχετε δημιουργήσει!

ΜΑΓΕΙΑ

ΚΙΚΟ MILANO παλέτα

Χαρίστε λάμψη στα μάτια σας παίζοντας με τις αποχρώσεις της άνοιξης. Συνδυάστε ματ και λαμπερές αποχρώσεις σε διαφορετικές υφές που έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζονται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Για μια μοναδική προσθήκη χρώματος, γίνετε δημιουργικοί με τα ματ και τα μεταλλικά χρώματα της παλέτας σκιών ματιών Mad For Colors Eyeshadow Palette. Επιλέξτε μεταξύ των δύο συνδυασμών: Dive In Colors, με πιο ζεστούς τόνους και In Colors We Believe, με απαλές - γήινες αποχρώσεις.

Ίσως ακόμη να θέλετε να δοκιμάσετε την Glittery Liquid Eyeshadow με υγρή υφή, για ένα μεταλλικό αποτέλεσμα ή να την εφαρμόσετε πάνω από ένα πλούσιο χρώμα σκιάς ώστε να πετύχετε ένα μακιγιάζ ματιών όχι μόνο εύκολο αλλά και εξαιρετικά εντυπωσιακό – είναι ιδανική!

Αν είστε έτοιμες να κάνετε εντύπωση, μην παραλείψετε το Long Lasting Eyeshadow & Eyeliner, ένα duo που αποτελείται από ένα ματ μολύβι και μία μεταλλική σκιά ματιών ειδικά σχεδιασμένα για διαφορετικούς συνδυασμούς. Δύο στρώσεις του 3-in-1 Mascara, είναι απαραίτητες, επιλέγοντας το brush σε σχήμα κλεψύδρας για αποτέλεσμα πλούσιου όγκου ή το καμπυλωτό για ενισχυμένη καμπυλότητα και μήκος. Εάν θέλετε ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε το ένα brush και στη συνέχεια το άλλο ώστε να δημιουργήστε μια πανοραμική αίσθηση που εγγυημένα θα θέσει το βλέμμα σας στο επίκεντρο. Τέλος, χρησιμοποιήστε το Duo Eyebrow για να πλαισιώσετε το πρόσωπό σας, καθορίζοντας τα φρύδια με ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Υποδεχτείτε τη νέα σεζόν με ένα πλούσιο ματ ή έντονο χρώμα στα χείλη που αναμφίβολα θα αναδείξει το χαμόγελο σας.

Για τους λάτρεις των ματ χειλιών, το κραγιόν You Make Me Matte με κρεμώδη σύνθεση λιώνει στα χείλη για μία εξαιρετικά άνετη εφαρμογή. Αν αναζητάτε περισσότερη λάμψη, υπάρχει ένας νέος συνδυασμός για τα χείλη που έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει και να ενισχύσει το μακιγιάζ σας. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας το κρεμώδες Match Me Lip Pencil για να ορίσετε το φυσικό σχήμα των χειλιών σας και να ενισχύσετε τη διάρκεια του χρώματος και, στη συνέχεια, γεμίστε τα με το Born To Shine Lip Stylo, επιλέγοντας την απόχρωση και το διακριτικό άρωμα που ταιριάζει στη διάθεσή σας. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το Enchanting Lip Gloss με εφέ vinyl αποτέλεσμα και πλούσια απόδοση. Το άρωμα lime και η εύκολη στην εφαρμογή, απαλή υφή του θα δημιουργήσουν μία μοναδική εμπειρία αισθήσεων.

Ολοκληρώστε την εμφάνιση με το μανικιούρ σας επιλέγοντας μια από τις νέες αποχρώσεις της σεζόν χρησιμοποιώντας το νέο Nail Lacquer με άρωμα Amaretto.

Πλέον έχετε μια νέα εμφάνιση και είστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν!

Η νέα συλλογή ‘’MOOD BOOST’’ όπως και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της ΚΙΚΟ ΜΙLANO είναι διαθέσιμα στο νέο ελληνικό e-shop KIKO MILANO @ kikocosmetics.gr

‘’ΜΟΟD BOOST’’ direct link: https://www.kikocosmetics.gr/mood-boost