Η L’OREAL PARIS επανασυστήνει τη ρετινόλη

Το πιο δραστικό αντιγηραντικό συστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η L’OREAL PARIS επανασυστήνει τη ρετινόλη

H απάντηση για υγιή επιδερμίδα βρίσκεται στη ρετινόλη. Δεν είναι μόνο ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ στην αντιγήρανση της επιδερμίδας, αλλά και η αγαπημένη επιλογή των δερματολόγων χάρη στην αποτελεσματικότητά της.

Γι’ αυτό το λόγο η L’Oréal Paris αισθάνεται υπερήφανη που παρουσιάζει μια νέας γενιάς ρετινόλη, η οποία ανατρέπει όλα τα δεδομένα στην περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου.

Τα ρετινοειδή είναι τα πιο δραστικά μόρια στη δερματολογία, χάρη στην ξεχωριστή ικανότητά τους να κινητοποιούν την αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Η ρετινόλη, γνωστή και ως βιταμίνη Α προσφέρει εμφανή αναγέννηση στην όψη και ποιότητα της επιδερμίδας, ενώ ειδικεύεται στην καταπολέμηση των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης.

Ωστόσο, ενώ είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά συστατικά, η ρετινόλη είναι επίσης εξαιρετικά ασταθής. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προκληθεί έως και 40% απώλεια της αποτελεσματικότητάς της πριν καν ανοιχθεί για χρήση.

Πιο απλά, δεν είναι όλα τα προϊόντα ρετινόλης παρασκευασμένα με τον ίδιο τρόπο…

ΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ 3Χ ΠΙΟ «ΚΑΘΑΡΗ» ΡΕΤΙΝΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Σχετικά με την παρασκευή της, η ρετινόλη απαιτεί υψηλά επίπεδα εξειδίκευσης και αυτή η γνώση συναντάται στην ομάδα των επιστημονικών εργαστηρίων της L’Oréal Paris.

Σήμερα παρουσιάζουμε το L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum, 22 χρόνια μετά την κυκλοφορία της 1ης Νανοκάψουλας ρετινόλης από τη L’Oréal προτείνοντας μια νέα καινοτομία «καθαρής» ρετινόλης και αντιμετωπίζοντας τη μεγαλύτερη μας πρόκληση, να παράγουμε την πιο αποτελεσματική μορφή ρετινόλης μέσα σε ένα μοναδικό προϊόν περιποίησης.

Αυτό που έχει για εμάς σημασία δεν είναι μόνο η δοσολογία, αλλά η πραγματική περιεκτικότητα ρετινόλης που φτάνει στην επιδερμίδα και για αυτό έχουμε δημιουργήσει μία ιδανική μορφή προϊόντος σε μορφή serum. Χάρη σε αυτό το serum, προσφέρουμε 3Χ περισσότερη ρετινόλη στην επιδερμίδα, στην ιδανική δοσολογία. Απορροφάται
άμεσα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα στην επιδερμίδα και με αυτό τον τρόπο το Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum, επιτρέπει την συχνή χρήση της.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ

Η σταθερότητα της ρετινόλης μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες. Η έκθεσή της στον αέρα, η οξείδωση, αλλά και το φως μπορούν να την καταστίσουν αναποτελεσματική. Η λύση; Η καινοτόμος ευρεσιτεχνία με την τεχνολογία σταθεροποίησης της ρετινόλης που βρίσκεται στο Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum.

Η βέλτιστη παραγωγική διαδικασία που ακολουθείται, καθώς και η μοναδική σύνθεσή του που βασίζεται στη χρήση σταθεροποιητικών παραγόντων, εγγυόνται την αποφυγή της αποσταθεροποίησης της ρετινόλης. Έτσι επιτυγχάνεται μια συμπυκνωμένη ποσότητα καθαρής ρετινόλης σε κάθε χρήση, από την πρώτη μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Το αποτέλεσμα είναι η ισχυρή αντιρυτιδική της δράσης, ακόμα και στις βαθύτερες ρυτίδες, σε όλες τις ζώνες του προσώπου, κάτι που αποδεικνύεται από ανεξάρτητη κλινική μελέτη που διεξήχθη υπό την επίβλεψη δερματολόγου.

ΙΣΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ

Για πρώτη φορά, η L’Oréal Paris «επιστράτευσε» μια διεθνή επιτροπή δερματολόγων, με σκοπό την επικύρωση της ανακάλυψης της σημαντικότερης επιστημονικής σύνθεσης και των αποτελεσμάτων της.

Ως διδαχή σε ό,τι αφορά στην καινοτομία, το L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum ξεχωρίζει όχι μόνο γιατί είναι εμπλουτισμένο με την πιο ισχυρή μορφή ρετινόλης, αλλά και γιατί έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στην επιδερμίδα 3 φορές πιο καθαρή ρετινόλη, σε σύγκριση με προϊόντα ρετινόλης παλαιότερων γενιών της ίδιας συγκέντρωσης.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο προϊόν ξεχωρίζει καθώς έχει επίσημη αναγνώριση από μια διεθνή επιτροπή δερματολόγων. Με γνώμονα την αμερόληπτη επιστημονική αυστηρότητα, η διεθνής επιτροπή δερματολόγων επικύρωσε το L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum, βάσει εκτενών ελέγχων των συστατικών του. Τέθηκαν υπό έλεγχο η αποτελεσματικότητα, η ασφάλεια και η ανοχή της ρετινόλης, σε συνδυασμό με διεξοδικές δοκιμές των πρωτοκόλλων και των αποτελεσμάτων του τελικού προϊόντος.

ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, ΩΣΤΕ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΣΤΟ 100% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έχοντας δοκιμαστεί σε δύο ομάδες γυναικών με συνηθισμένες και βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο, η έρευνα αποκάλυψε ότι η επιδερμίδα των γυναικών που συμμετείχαν έδειχνε εμφανώς νεότερη, πιο φρέσκια και απαλή μετά από ένα μήνα χρήσης. Τι συνέβη μετά από 4 μήνες χρήσης; Οι βαθιές ρυτίδες είχαν μειωθεί εμφανώς.

Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο η έρευνα απέδειξε ότι οι ρυτίδες μειώνονται κατά 36% και οι δερματολόγοι σημειώνουν ότι παρατηρήθηκε αποτελεσματικότητα στο 100% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα και είχαν ρυτίδες σε κάποιο σημείο της επιδερμίδας τους.

Και για να είμαστε ακόμη πιο ακριβείς…85% των γυναικών δήλωσαν ότι η χρήση του retinol serum είχε μια πολύ ευχάριστη αίσθηση και οι 8,5 από τις 10 γυναίκες δηλώσαν ότι ένιωσαν την αλλαγή ενισχύοντας παράλληλα και την αυτοπεποίθησή τους έτσι ώστε μετά τη χρήση του προϊόντος να είναι σε θέση να μην χρησιμοποιούν καθόλου make up.

Η διεθνής ομάδα δερματολόγων είχε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα και έτσι έδωσε τις απαραίτητες συμβουλές στους ειδικούς της L’Oréal Paris πριν εγκριθεί το τελικό προϊόν.

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΝΕΣΗ

Με μια φόρμουλα καθαρής διείσδυσης χωρίς σιλικόνη και oil-free, το Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και προσφέρει την τέλεια ισορροπία της υπερ-συμπυκνωμένης καθαρής ρετινόλης (0,2% σε σχέση με την μέγιστη συνιστώμενη δοσολογία από το E.U.C. του 0,3%) μαζί με τα φυσικής προέλευσης συστατικά. Το ενεργό υαλουρονικό οξύ, η γλυκερίνη και τα ελαφρά έλαια μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα εμφάνισης της οποιασδήποτε παρενέργειας ή ερεθισμού στην επιδερμίδα που μπορεί να σχετίζεται με την χρήση ρετινόλης, όπως για παράδειγμα πιθανή ξηρότητα, και προσφέρουν στην επιδερμίδα ολοκληρωμένη αποτελεσματικότητα και εξαιρετική άνεση.

Πολύ σημαντική είναι και η φροντίδα του προσώπου μετά τη χρήση του προϊόντος. Δεδομένης της πρωτοποριακής υψηλής συγκέντρωσης του σε ρετινόλη, η επιδερμίδα του προσώπου μπορεί να αποκτήσει ευαισθησία στις ακτίνες UV του ήλιου. Για αυτό τον λόγο η χρήση της ενδείκνυται αποκλειστικά το βράδυ και το επόμενο πρωί να εφαρμόζεται στο πρόσωπο κρέμα με ελάχιστο δείκτη προστασίας SPF20.

ΑΝΤΙΟ ΡΥΤΙΔΕΣ

Πώς να εντάξεις το συγκεκριμένο προϊόν στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου; Το ολοκληρωμένο πρωτόκολλο περιποίησης της επιδερμίδα ξεκινάει με την χρήση ενός ήπιου προϊόντος καθαρισμού το πρωί και ακολουθείται από την κρέμα Revitalift Laser SPF20. Το βράδυ συνίσταται η χρήση του Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum σε καθαρή επιδερμίδα και στη συνέχεια η χρήση της Revitalift Laser Night Cream.

Δεν θα πρέπει ποτέ να παραλείπουμε την εφαρμογή κρέμας ημέρας με ελάχιστο δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF20 για όσο καιρό χρησιμοποιούμε το Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum, ενώ είναι καλό να αποφεύγουμε τη χρήση του τους μήνες με έντονη ηλιοφάνεια (Ιούλιο- Αύγουστο).