Lifebox by Kyana: 4 σαμπουάν για κάθε ανάγκη!

Lifebox by Kyana: 4 σαμπουάν για κάθε ανάγκη!

Λιπαρότητα, ξηροδερμία, κίτρινο χρώμα στα μαλλιά ή ακόμη και τριχόπτωση ταλαιπωρούν ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που πρέπει να επιλέγεις το κατάλληλο σαμπουάν ανάλογα με τις ανάγκες σου. Στη σειρά επαγγελματικών προϊόντων φροντίδας Kyana θα βρεις μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Συγκεκριμένα, τα σαμπουάν Lifebox μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση και να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοί σου για τέλεια καλοφροντισμένα μαλλιά!

SOS λύση για κάθε πρόβλημα

  • Το Shampoo Dandfull κατά της πιτυρίδας και της ξηροδερμίας θα σε βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας και της ξηρής πιτυρίδας. Χάρη στα ευεργετικά συστατικά του, καταστέλλει τυχόν ερεθισμούς και εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Επιπλέον, ενυδατώνει και καθαρίζει απαλά και σε βάθος τα μαλλιά χαρίζοντάς τους άμεση τόνωση, ενώ ακόμη ενισχύει την άμυνά τους προσφέροντας μια υγιή και λαμπερή όψη. Σημείωσε ότι είναι κατάλληλο για την ξηρότητα του τριχωτού µε ή χωρίς πιτυρίδα.

σαμπουάν κατά της πιτυρίδας και της ξηροδερμίας

  • To Shampoo oily hair είναι κατάλληλο για τα λιπαρά μαλλιά καθώς προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση ενάντια σε λιπαρότητα, κνησμό και λιπαρή πιτυρίδα. Η μοναδική του σύνθεση καθαρίζει απαλά και σε βάθος τα μαλλιά, ενώ ρυθμίζει την λιπαρότητα και εμποδίζει την εμφάνιση μικροοργανισμών. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι τα δραστικά συστατικά της σύνθεσης λειτουργούν ευεργετικά ενισχύοντας την άμυνα του δέρματος. Τέλος, καταπραΰνει τυχόν κνησμούς αφήνοντας τα μαλλιά απαλά γεμάτα λάμψη και ζωντάνια.
    σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά
  • Το Shampoo hair loss λειτουργεί ευεργετικά στη ρίζα, αναζωογονώντας τα ευαίσθητα, ταλαιπωρημένα, αδύναµα και κατεστραμμένα µαλλιά, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την άµυνά τους και ανακουφίζει από τυχόν κνησµούς. Έτσι, τα μαλλιά επανακτούν άμεσα την χαμένη λάμψη και ζωντάνια τους. Επιπλέον, μειώνει σημαντικά την τριχόπτωση και σε συνδυασμό µε τις αµπούλες τριχόπτωσης, εξασφαλίζει άµεσα αποτελέσµατα. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών και για συχνή χρήση.
    σαμπουάν για απώλεια μαλλιών
  • Το Silver Shampoo είναι ένα απαλό σαµπουάν µε όξινο PH, ειδικά µελετηµένο να δρα ιδιαίτερα αποτελεσματικά κατά του κιτρινίσµατος των άσπρων μαλλιών. Επιπλέον, ενισχύει και τονώνει το ξανθό χρώμα στα μαλλιά χαρίζοντάς τους λεία υφή και μοναδική λάμψη.

shampoo silver