Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κρυολιπόλυση Turbo TCL ενάντια στο τοπικό πάχος!

Κρυολιπόλυση Turbo TCL ενάντια στο τοπικό πάχος!
BEAUTY NEWS 01.04.2021 09:32
Από Youweekly Team

Το καλλίγραµµο κορµί χωρίς ατέλειες είναι το ζητούµενο για κάθε γυναίκα, ειδικά αυτήν την περίοδο. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο η κρυολιπόλυση Turbo TCL αποτελεί την ιδανική λύση, που θα λύσει το πρόβληµα χαρίζοντάς σου ένα σµιλεµένο σώµα για σούπερ γιορτινές εµφανίσεις.

Η Δρ. Γιολάντα Πεπέ σου εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρεις συγκεκριµένη µέθοδο.

Γιολάντα Πέπε

Τι είναι

H µέθοδος της προηγµένης (Turbo) TCL κρυολιπόλυσης αποτελεί την πλέον σύγχρονη και αποτελεσµατική θεραπεία εξάλειψης του τοπικού λίπους, χωρίς χειρουργείο. Βασίζεται στα πορίσµατα πολυετών ερευνών που διενεργήθηκαν από τους διακεκριµένους επιστήµονες του Harvard, Manstein D. και Anderson R.R., οι οποίοι µελέτησαν σε βάθος τη διαδικασία της κρυολιπόλυσης, και την εξέλιξαν ως τη νέα, ανώδυνη λιποαναρρόφηση.

Πόσο διαρκεί και πώς εφαρµόζεται;

Μετά την διάγνωση των αναγκών σου γίνεται η εφαρµογή της θεραπείας, η οποία διαρκεί περίπου µία ώρα. Το µηχάνηµα της (Τurbo) TCL κρυολιπόλυσης αξιοποιεί έναν προηγµένο τεχνολογικό εξοπλισµό, που επιτρέπει την άσκηση µιας µετρίου έντασης αναρρόφησης στον λιπώδη ιστό, µέσω µιας ειδικής κεφαλής ελεγχόµενης ψύξης. Κατά τη διάρκεια την συνεδρίας, µπορείς να παραµείνεις καθισµένη σε ειδική πολυθρόνα, ενώ µπορείς να διαβάζεις, να παρακολουθείς τηλεόραση ή απλά να ξεκουράζεσαι. Η διαδικασία της (Turbo) TCL κρυολιπόλυσης, είναι πιστοποιηµένη και εγκεκριµένη από τον C.E. και στοχεύει στη µείωση του τοπικού πάχους µε απόλυτα ασφαλή τρόπο, χωρίς χειρουργείο και αναισθησία αλλά µε εγγυηµένα και θεαµατικά αποτελέσµατα. Σηµείωσε ότι η θεραπεία περιλαµβάνει µία εξατοµικευµένη προσέγγιση, εστιασµένη στις περιοχές που εµφανίζουν περίσσεια λίπους.

Η διαδικασία

Αρχικά τοποθετούνται µία ή δύο κεφαλές στα σηµεία που υπάρχει το τοπικό λίπος προκαλώντας πίεση προκειµένου να αναρροφηθεί το τοπικό πάχος στην επίµαχη περιοχή. Η εφαρµογή γίνεται µε ειδικές αντιπαγωτικές µεµβράνες που τοποθετούνται πάνω στην εκάστοτε περιοχή, ώστε να προστατευτεί το δέρµα. Κατά την εφαρµογή, η αίσθηση είναι µόνο ένα τράβηγµα της περιοχής, που συνοδεύεται από ελαφριά ψύξη, η οποία σταδιακά χάνεται. Στην ουσία πραγµατοποιείται τοπική ψύξη καταστρέφοντας µόνο τα λιποκύτταρα και αφήνοντας όλους τους άλλους ιστούς ανέπαφους. Οι µελέτες αναφέρουν ότι όταν το λιποκύτταρο ψυχθεί για συγκεκριµένο χρόνο και θερµοκρασία τότε προκαλείται η βιολογική καταστροφή-απόπτωση αυτού και αποβάλλεται µέσω του λεµφικού συστήµατος. Τα αποτελέσµατα είναι ορατά µε σηµαντική µείωση του συσσωρευµένου λίπους στην επίµαχη περιοχή µετά από 15-20 ηµέρες µε το µέγιστο αποτέλεσµα σε 45 ηµέρες. Συνήθως χρειάζεται 1 µόνο συνεδρία στην ίδια περιοχή. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δηµιουργείται ένα θεραπευτικό πρόγραµµα προσαρµοσµένο στο σωµατότυπο και τον προϋπολογισµό σου, µε εξαιρετικό αποτέλεσµα.

Share