Ιωάννα Τούνη: Για πρώτη φορά έκανε στα μαλλιά της κάτι που δεν θα γίνει τάση!

Το διαδίκτυο το... αποδοκίμασε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Για πρώτη φορά έκανε στα μαλλιά της κάτι που δεν θα γίνει τάση!

Η Ιωάννα Τούνη είναι από μόνη της trend στα social media, αφού την ακολουθούν φανατικά χιλιάδες άντρες αλλά και γυναίκες. Ωστόσο, το νέο look των μαλλιών της, αρκετοί το αποδοκίμασαν, αφού θα λέγαμε είναι αρκετά τολμηρό.

Η ξανθιά επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη, κατά καιρούς δοκιμάζει διάφορα στιλ στα μαλλιά της. Πολλά αγαπήθηκαν και έγιναν trend, άλλα όμως ξεχάστηκαν αφού δεν άρεσαν.

Προχθές λοιπόν, αποφάσισε να πάει κομμωτήριο και να κάνει δυο κοτσίδια πλεξούδες, στα οποία είχε προσθέσει λαχανί εξτένσιον που "έβγαζαν μάτι" από μακριά.

Στο Instagram του Youweekly.gr σας βάλαμε να ψηφίσετε αν το συγκεκριμένο look θα γίνει trend ή όχι! Τα αποτελέσματα λοιπόν έδειξαν πως οι πλεξούδες της ήταν.... αποτυχία κατά 84%, ενώ άρεσε μόνο στο 16%.

Τούνη μαλλιά

Τα μηνύματα που δέχεται στο Instagram η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη απάντα στις φήμες που την θέλουν να βγάζει χρήματα μέσω «ανίαρων πράξεων» και το σχόλιο της είναι αρκετά αφοπλιστικό.

Η γνωστή επιχειρηματίας και instagrammer ξέρει πολύ καλά να προκαλεί τον πανικό, είτε με τις δηλώσεις της -όπως αυτή εδώ- είτε με τις φωτογραφίες της.

Η ίδια μέσω ενός Q and A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απάντησε σε κάποιες πικάντικες ερωτήσεις των ακολούθων της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μία από αυτές αφορούσε το αν η ίδια έχει ακούσει ποτέ ότι βγάζει χρήματα από «ανίερες πράξεις».

Η Ιωάννα Τούνη, ασφαλώς, δεν δίστασε να απαντήσει και έγραψε:

«Ακούω ότι κάνω βίζιτες από τα 17-18 μου… Δεν έχω κάνει ποτέ μου βίζιτες/σεξ επί πληρωμή, δεν είχα καν ποτέ μου πλούσιο γκόμενο να μου πληρώνει ο,τιδήποτε ή έστω να με πηγαίνει ταξίδια.

Στους κομπλεξικούς ανθρώπους στέλνω φιλάκια… και καλή καρδιά! Ας κάθονται να βγάζουν ιστορίες για μένα αντί να κάνουν κάτι ουσιαστικό για τον εαυτό τους. Γι’ αυτό θα παραμείνουν στον πάτο».

Ιωάννα Τούνη