My night beauty routine!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
My night beauty routine!

Zoom meetings, digital workshops και τηλεργασία… Η καθημερινότητά μου, ακόμη και εν μέσω lockdown, είναι ιδιαίτερα απαιτητική, αφού βρίσκομαι αρκετές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή προσπαθώντας να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι, αυτό που έχω ανάγκη όσο τίποτα στο τέλος της ημέρας είναι μια μικρή ιεροτελεστία ομορφιάς που θα με αποφορτίσει, θα με κάνει να νιώσω ότι κάνω κάτι καλό για μένα και θα με φροντίσει. Σύμμαχός μου στη night beauty routine μου, ένα καπάκι Collagen Pro-active, 30 λεπτά πριν κοιμηθώ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το πρώτο πράγμα που κάνω αφού κλείσω τον υπολογιστή μου είναι να φορέσω το αγαπημένο μου sporty outfit και να ξεκινήσω τη βραδινή μου γυμναστική. Τι περιλαμβάνει αυτή; Λίγο ζέσταμα, μερικά βαθιά καθίσματα, λίγα push-ups και ασκήσεις για πόδια και χέρια.

Μετά την ολιγόλεπτη βραδινή άσκηση σειρά έχει η χαλάρωση. Αφήνομαι λοιπόν στη ζεστασιά της πιο cozy γωνίας του σπιτιού μου και απολαμβάνω το αγαπημένο μου βιβλίο.

Τελευταία στάση πριν το κρεβάτι μου είναι το μπουντουάρ μου. Βάζω λοιπόν μια άνετη ρόμπα και ξεκινώ την τελετουργία φροντίδας μου που περιλαμβάνει ένα καλό ντεμακιγιάζ και φυσικά την εφαρμογή της βραδινής μου κρέμας.

Επειδή όμως η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, συμπληρώνω την ιεροτελεστία φροντίδας μου με ένα καπάκι Collagen Pro-active. Κι αυτό γιατί στη διάρκεια του ύπνου o οργανισμός μας παράγει κολλαγόνο και το Collagen Pro-active ενισχύει αυτή τη φυσική διεργασία. Έτσι, ξέρω ότι δίνω στον οργανισμό μου το έξτρα boost που χρειάζεται και απολαμβάνω όλα τα οφέλη του για μια υγιή όψη, λαμπερά μαλλιά και γερά νύχια. Συγκεκριμένα, με τη συστηματική του λήψη ενισχύεται η ελαστικότητα και η λάμψη του δέρματος, τα μαλλιά ενδυναμώνονται και μακραίνουν πολύ πιο γρήγορα και τα νύχια γίνονται πιο γερά και ανθεκτικά. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι ενισχύονται οι αρθρώσεις, μειώνονται οι πόνοι και αυξάνεται η ευλυγισία και η κινητικότητα της άρθρωσης.

collagen pro active

Και εάν με ρωτάς γιατί χρειαζόμαστε το κολλαγόνο σου εξηγώ αμέσως του λόγους. Το κολλαγόνο είναι μία πρωτεΐνη-κλειδί του οργανισμού μας, ένα βασικό συστατικό του δέρματος και των αρθρώσεών μας. Δυστυχώς όμως με το πέρασμα του χρόνου και ειδικά μετά την ηλικία των 25 ετών, τα αποθέματά του μειώνονται και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς. Αυτό φυσικά έχει επίπτωση στον οργανισμό και στην επιδερμίδα μας, η οποία δείχνει θαμπή, άτονη και ταλαιπωρημένη, τα μαλλιά χάνουν τη δύναμή τους, τα νύχια σπάνε και οι αρθρώσεις μας πονάνε με το παραμικρό.

Εδώ έρχεται να δράσει το Collagen Pro-active, το οποίο μέσα από τη μοναδική του φόρμουλα, αποδεδειγμένα ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση του επιπέδου κολλαγόνου στις αρθρώσεις και στο χόριο του δέρματος αφήνοντας την επιδερμίδα νεανική, φρέσκια και αναζωογονημένη.

Με άλλα λόγια, ενώ εσύ κοιμάσαι, η ομορφιά σου εξακολουθεί να δουλεύει, με σύμμαχο το Collagen Pro-active. Sleep tight λοιπόν και άσε τη δύναμη του κολλαγόνου να λειτουργήσει προς όφελός σου!

Θα το βρεις σε φυσικά και online φαρμακεία.

Για να μάθεις ακόμα περισσότερα ακολούθησε το Collagen Pro-active στα social media: FB και IG.