Super hair-masks που ενισχύουν το χρώμα των μαλλιών σου από την Kyana!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Super hair-masks που ενισχύουν το χρώμα των μαλλιών σου από την Kyana!

Μήπως το χρώμα των μαλλιών σου ξεθωριάζει με το παραμικρό και δείχνει θαμπό και άτονο; Εάν ναι, κανένα πρόβλημα γιατί η λύση στην τόνωσή του βρίσκεται στην κατάλληλη μάσκα μαλλιών, που θα αναδείξει το χρώμα τους και θα το κάνει ακόμη πιο έντονο και ζωντανό μέσα από ένα αποτέλεσμα που διαρκεί!

Σύμμαχός σε αυτό θα γίνουν οι νέες μάσκες ενίσχυσης καλλυντικού χρώματος των μαλλιών της σειράς Queen από την Kyana Professional Hair Products. Στη σειρά θα βρεις τέσσερις εκπληκτικούς τόνους σε: κόκκινο, χάλκινο, ασημί και καφέ, που θα χαρίσουν στα μαλλιά σου ένα υπέροχο χρώμα με διάρκεια.

kyaba μαλλιά

προιόντα περιποίησης

προιόντα μαλλιών

kyana προιόντα μαλλιών

Σε όλα αυτά πρόσθεσε την πολύτιμη σύνθεσή τους με αλόη και έλαιο ινδικής κάνναβης, που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αναδόμηση αφήνοντας τα μαλλιά σου απαλά, μεταξένια και λαμπερά.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την απόχρωση που ταιριάζει στο χρώμα των μαλλιών σου!

Σωστή εφαρμογή…

Άπλωσε μια μικρή ποσότητα από τη μάσκα σε βρεγμένα μαλλιά κατανέμοντάς το ομοιόμορφα σε όλο το μήκος τους. Στη συνέχεια κάνε ένα ελαφρό μασάζ αφήνοντας τη να δράσει για 5-10 λεπτά. Εναλλακτικά μπορείς να εφαρμόσεις σε στεγνά μαλλιά και να την αφήσεις για 20 -30 λεπτά πριν ξεβγάλεις με άφθονο νερό.