"Φτιάξε" τέλειο κορμί για παραλία με συμμάχους τα προϊόντα Benostan!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Αγαπημένες μου εάν ονειρεύεστε ένα σμιλεμένο κορμί για την παραλία, όπως εγώ, ακόμη και τώρα δεν είναι αργά. Ξεκινήστε τώρα λοιπόν να κάνετε κάτι γι’αυτό ακολουθώντας μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, η οποία σε συνδυασμό με συστηματική άσκηση και τα κατάλληλα προϊόντα-κλειδί θα σας δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε αυτό θα σας βοηθήσει η σειρά φυτοθεραπευτικών, αντικυτταριτιδικών και συσφικτικών προϊόντων της Βenostan, που αποτελείται από 3 αποτελεσματικά προϊόντα, τα οποία περιέχουν πολύτιμα συστατικά που βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία, μειώνουν το οίδημα και την όψη φλοιού πορτοκαλιού, συσφίγγουν τους ιστούς και επαναφέρουν τη σφριγηλότητα αφήνοντας το δέρμα πιο λείο, απαλό και νεανικό.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Στη σειρά θα βρεις την κρέμα σώματος κατά της κυτταρίτιδας, το λάδι σώματος κατά της κυτταρίτιδας και το συσφικτικό γαλάκτωμα σώματος. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

  • Η κρέμα σώματος κατά της κυτταρίτιδας έχει πολλαπλή δράση καθώς αδυνατίζει, συσφίγγει και ενυδατώνει σε βάθος αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά το πρόβλημα της όψης φλοιού πορτοκαλιού και του τοπικού πάχους. Η σύνθεσή της συνδυάζει ιδανικά φυσικά εκχυλίσματα από φασκόμηλο, καλέντουλα & λάδι ελιάς προσφέροντας λιποδιαλυτική δράση. Επίσης, τονώνει την μικροκυκλοφορία, συμβάλλει στη σύσφιξη του υποδέρματος και ενυδατώνει σε βάθος.
  • Το λάδι κατά της κυτταρίτιδας λειαίνει και συσφίγγει ορατά την επιδερμίδα. Η μοναδική του σύνθεση ενδείκνυται για εντατική θεραπεία νύκτας με δράση κατά της όψης του φλοιού πορτοκαλιού, ενώ ακόμη συμβάλλει στο αδυνάτισμα και στην απόκτηση της άψογης σιλουέτας. Σημείωσε ότι ο ευεργετικός συνδυασμός των φυσικών εκχυλισμάτων από φασκόμηλο, θυμάρι, δενδρολίβανο & λάδι ελιάς της φόρμουλας, με ισχυρή λιποδιαλυτική δράση, τονώνει την μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στη σύσφιξη του υποδέρματος με θεαματικά αποτελέσματα.
  • Το συσφικτικό γαλάκτωμα σώματος ενυδατώνει, τονώνει και συσφίγγει το δέρμα. Χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα και τις βιταμίνες της σύνθεσής του βοηθά το σώμα να διατηρήσει τη νεανική σφριγηλότητά του, ενώ είναι ιδανικό για χρήση μετά από αυξομειώσεις βάρους, που ταλαιπωρούν τους ιστούς του δέρματος.

benostan προιόντα κατά της κυτταρίτιδας

Το how to της σωστής εφαρμογής

Για ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα χρησιμοποιήσετε παράλληλα το λάδι σώματος για επάλειψη και μασάζ το βράδυ με την κρέμα σώματος το πρωί. Για τελειοποίηση και συντήρηση του αποτελέσματος συνιστάται το συσφικτικό γαλάκτωμα σώματος που θα λειάνει πλήρως την επιδερμίδα.

Για να γνωρίσετε καλύτερα τα προϊόντα της Benostan δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας και να γίνετε μια από 10 σούπερ τυχερές που θα κερδίσουν από ένα σετ φροντίδας με προϊόντα Benostan αξίας €100 το καθένα! Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει μια αντιρυτιδική 24ωρη κρέμα προσώπου, ένα συσφικτικό τζελ ματιών, μια αντηλιακή κρέμα προσώπου, ένα αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος με SPF20 και μια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Follow τα @benostanhealthproducts και @youweekly.gr στο instagram
  2. Like στο post
  3. Tag 3 φίλες/φίλους στα σχόλια

Η κλήρωση θα γίνει 10 Μαίου μέσα από την εφαρμογή lukky και οι νικητές θα προκύψουν από τα σχόλια του post.

Oι νικητές είναι:

kuriakhak
dianakater4379
maria_spr
ele.ni411

_marigia
natasa_2
lily_serr

cinnamlove
atala1812
mariamarconiou

*Τα προϊόντα Benostan θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Facebook: Benostan Health Products,

Instagram: benostanhealthproducts

προιόντα benostan