Κυριακή, 09 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νεανική & σφριγηλή όψη µε Ultherapy!

Νεανική & σφριγηλή όψη µε Ultherapy!
BEAUTY NEWS 29.04.2021 10:45
Από Youweekly Team

H Jacqeline Laurita και η Courteney Cox πίνουν νερό στο όνοµα της και δηλώνουν απερίφραστα σε συνεντεύξεις τους πως εκεί οφείλουν τη νεανική τους όψη. Ο λόγος για την Ultherapy, την πρώτη και µοναδική συσκευή που φέρει έγκριση από το FDA των ΗΠΑ, η οποία προσφέρει lifting προσώπου, µατιών, λαιµού και ντεκολτέ χωρίς νυστέρι. Η Δρ. Γιολάντα Πεπέ σου εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

Η θεραπεία Ultherapy αποτελεί µια καινοτόµο µη-επεµβατική τεχνική, η οποία αξιοποιεί τη δύναµη του υπέρηχου προκειµένου να ενεργοποιήσει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης στο βαθύτερο επίπεδο της επιδερµίδας προσφέροντας θεαµατικά αποτελέσµατα.

Λίγα λόγια για τη µέθοδο

Με την πάροδο της ηλικίας η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης µειώνεται σταδιακά, ενώ σε µεγαλύτερες ηλικίες ο οργανισµός δεν συνθέτει πια νέο κολλαγόνο. Έτσι, το δέρµα γερνά, χάνει τη σφριγηλότητα του και γίνεται χαλαρό. Εδώ έρχεται να δώσει τη λύση η τεχνολογία Ulthera, µε τη βοήθεια της οποία επιτυγχάνεται ορατό lifting και σύσφιξη του δέρµατος σε όλο το πρόσωπο, καθώς και στα» δύσκολα» σηµεία όπως είναι ο λαιµός, το ντεκολτέ και τα χέρια. Ειδικότερα, το Ultherapy είναι µια νέα, πρωτοποριακή και µοναδική µη-επεµβατική θεραπεία που χρησιµοποιεί υπέρηχους για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρµατος χωρίς ερεθισµούς και χρόνο ανάρρωσης. Πρόκειται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και βασίζεται στη δράση της εστιασµένης διείσδυσης υπερηχητικών κυµάτων σε βάθος έως και 4,5 mm, δηλαδή, στο βάθος που φτάνει ένα κλασικό facelift.

Tα υπερηχητικά κύµατα ενεργοποιούν το γηρασµένο κολλαγόνο και θέτουν σε κίνηση τις φυσικές διεργασίες νεοκολλαγονογένεσης εκ των έσω, αφήνοντας την εξωτερική επιφάνεια της επιδερµίδας ανέπαφη. Συγκεκριµένα, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία του Ultherapy, o πλαστικός χειρουργός είναι σε θέση να έχει τον πλήρη έλεγχο και να βλέπει κατά την διάρκεια της συνεδρίας τις στοιβάδες του δέρµατος και των µυών, ώστε να εφαρµόζει την ενέργεια ελεγχόµενα, σε συγκεκριµένο βάθος. Αυτό έχει ως αποτέλεσµα να επιτυγχάνεται ορατή σύσφιξη του δέρµατος, εστιάζοντας την ενέργεια µε ακρίβεια στα βαθύτερα στρώµατα του συνδετικού ιστού και των µυϊκών στοιβάδων ,δηλαδή στη στοιβάδα εκείνη που θα «τέντωνε» και ο πλαστικός χειρουργός σ’ ένα κανονικό lifting. Στη συνέχεια, η ενέργεια εστιάζεται επιλεκτικά σε πιο επιφανειακό επίπεδο, ιεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου.

Γιολάντα Πέπε

Τα θεαµατικά αποτελέσµατα

Με το Ultherapy επιτυγχάνεται ανόρθωση του προσώπου, του λαιµού, του ντεκολτέ και επιµέρους των χειλιών και των µατιών. Η µέθοδος µπορεί να εφαρµοστεί και για την ανόρθωση των µπράτσων, της κοιλιάς, των γλουτών και των γονάτων. Τα αποτελέσµατα είναι ήδη κατά 20% εµφανή αµέσως µετά την συνεδρία και συνεχίζουν να βελτιώνονται διαρκώς για τους επόµενους 2-3 µήνες, ενώ η πλήρης επανόρθωση επιτυγχάνεται µετά από 6 µήνες.

Η αποθεραπεία

Το Ultherapy είναι µονοθεραπεία, δηλαδή, µία και µόνο θεραπεία αρκεί για το επιθυµητό αποτέλεσµα. Αµέσως µετά τη θεραπεία, µπορεί να παρουσιαστεί ελαφρά ερυθρότητα ή οίδηµα, που υποχωρεί άµεσα. Πολύ βασικό είναι πως αµέσως µετά την θεραπεία µπορούµε να γυρίσεις κατευθείαν κανονικά στο πρόγραµµα σου.

Σε ποιούς απευθύνεται…

Ιδανική υποψήφια για την εφαρµογή είναι η γυναίκα που αρχίζει να βλέπει ή να νιώθει το δέρµα της χαλαρό (35-65 ετών). Για να γίνει η θεραπεία, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ένα απόλυτα υγιές δέρµα.

Share