Spring alert: Αυτό είναι το beauty look που θα υιοθετήσεις για υποδεχθείς την άνοιξη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Spring alert: Αυτό είναι το beauty look που θα υιοθετήσεις για υποδεχθείς την άνοιξη!

Αγαπημένες μου η άνοιξη είναι προ των πυλών και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να την καλωσορίσεις από ένα φυσικό μακιγιάζ- σε γήινους και μπρονζέ τόνους- που θα αναδείξει την επιδερμίδα σου.

Σε αυτό θα σε βοηθήσει η ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών της Amy's Cosmetics, η οποία διαθέτει μια πλούσια γκάμα προϊόντων μακιγιάζ υψηλής ποιότητας, που περνούν από συνεχείς ποιοτικούς και εργαστηριακούς ελέγχους και διατίθενται σε πολύ προσιτές τιμές! Μάλιστα για όλα τα προϊόντα της Amy's Cosmetics επιλέγονται πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών, ενώ οι συνθέσεις τους προσφέρουν καλλυντική φροντίδα και περιποίηση στην επιδερμίδα σου.

 amys cosmetics καλλυντικά

Ας δούμε λοιπόν το how to για ένα γήινο ανοιξιάτικο μακιγιάζ με λίγες κινήσεις.

Βασικός κανόνας είναι η ανάλαφρη βάση που θα αφήσει το πρόσωπό σου να αναπνεύσει μαζί με μια ιδέα από ένα concealer στα σημεία που υπάρχει ανάγκη για να καμουφλάρεις τυχόν ατέλειες. Δοκίμασε το All Day Long Foundation για ένα βελούδινο ματ αποτέλεσμα, το οποίο μαζί με το Liquid Concealer θα σου δώσει τέλεια ανάλαφρη κάλυψη.

Για τα βλέφαρα επίλεξε τις περλέ σκιές ματιών της σειράς σε γήινους τόνους σε μπεζ, καφέ και μπρονζέ αποχρώσεις και τη μαύρη μάσκαρα Big Lash Ultra Effect Volume. Μόλις ολοκληρώσεις το μακιγιάζ στα μάτια δώσε ένταση στα ζυγωματικά σου με το compact rouge της σειράς σε ροδακινή ή καφέ τόνο.

Τέλος, για να ολοκληρώσεις το beauty look σου επίλεξε το Long Lasting Matte Liquid Lipstick σε γήινη απόχρωση, ενώ εάν είσαι τολμηρή μπορείς να χρησιμοποιήσεις την απόχρωση Νο 134 για ένα κοραλλί τελείωμα.

προϊόντα ομορφιάς amys cosmetics

Για να πάρεις μια μικρή γεύση από τα παραπάνω δεν έχεις παρά να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μας και να γίνεις μια από τις σούπερ τυχερές που θα κερδίσουν δώρα αξίας 1.000€!

Συγκεκριμένα 10 νικητές θα κερδίσουν καλλυντικά προϊόντα αξίας 100€!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

  1. Follow τα @amys.cosmetics.greece και @youweekly.gr στο instagram
  2. Like στο post
  3. Tag 3 φίλες/φίλους στα σχόλια

Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στις 06/07!!

Καλή επιτυχία!

Οι νικητές είναι:

lambrosfloudas
s_o_n_i_aaaaa_
valiaistoriko
ninaspy7_
elisavet_douka
vasilikigianna
chris.mam.83
manos_53
olgatsikrika
beauty_eva80

Για περισσότερα επισκεφθείτε: