Μυστικό για τέλειο body lifting!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μυστικό για τέλειο body lifting!

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ όµως ακόµη και τώρα δεν είναι αργά για να αποκτήσεις ένα σφριγηλό και ανορθωµένο σώµα µε τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής. Η Δρ. Γιολάντα Πεπέ σου εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις τεχνικές ανόρθωσης µηρών και γλουτών.

Οι αυξοµειώσεις βάρους αλλά και η φυσική χαλάρωση σε συνδυασµό µε το πέρασµα του χρόνου µπορεί να προκαλέσουν χαλάρωση των µηρών και των γλουτών. Έτσι, µε την ανόρθωσή τους-µέσω της πλαστικής χειρουργικής- µπορείς να πετύχεις την επιθυµητή ανόρθωση στο σώµα σου και να γυρίσεις το χρόνο αρκετές δεκαετίες πίσω!

Λίγα λόγια για την επέµβαση

Πραγµατοποιείται µε µικρές τοµές κάτω από το γλουτό. Στους προσαγωγούς αφαιρείται το περιττό δέρµα και λίπος, ανασηκώνοντας το δέρµα έτσι ώστε η χαλάρωση από τους µηρούς αλλά και από το κάτω µέρος των γλουτών να εξαφανίζεται. Η όλη διαδικασία γίνεται µε µέθη και τα ράµµατα αφαιρούνται έπειτα από τρείς εβδοµάδες. Σηµείωσε ότι είναι πολύ σηµαντικό να µην κάνεις έντονες και απότοµες κινήσεις, καθώς και να αποφεύγεις τις πολλές ώρες καθιστικής εργασίας, κάνοντας συχνούς, ολιγόλεπτους περιπάτους.

Γλυπτική σώµατος µε HYAcorp MLF2

Γιολάντα Πέπε

Το HYAcorp MLF2 είναι ένα απορροφήσιµο δερµατικό εµφύτευµα µε υψηλού βαθµού καθαρότητα. Πρόκειται για ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν, που λειτουργεί ως µέσο µιας χρήσης και παράγεται από µη-ζωϊκης προέλευσης υαλουρονικό οξύ. Η ειδική του σύνθεση παρέχει µέγιστα αποτελέσµατα όγκου στο περίγραµµα του σώµατος και στο σχήµα του. Είναι ιδανικό ως µέσο ανάκτησης του χαµένου όγκου και λείανσης επιφανειών του περιγράµµατος του σώµατος. Το βάθος της έγχυσης µπορεί να ποικίλλει ανάλογα µε το σηµείο θεραπείας, ενώ µεγαλύτερη δυνατότητα όγκου µπορεί να επιτευχθεί στους γλουτούς.