Δες πως τα θεραπευτικά προϊόντα Benostan θα σε απαλλάξουν από τις αιμορροΐδες με απόλυτα φυσικό τρόπο!

Δες πως τα θεραπευτικά προϊόντα Benostan θα σε απαλλάξουν από τις αιμορροΐδες με απόλυτα φυσικό τρόπο!

Καθιστική ζωή, ορθοστασία, δυσκοιλιότητα και παχυσαρκία... μερικές μόνο από τις βασικές αιτίες που μπορούν να δημιουργήσουν αιμορροΐδες, μια αρκετά συχνή πάθηση που επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό την ποιότητα ζωής αρκετών από εμάς. Οι αιμορροΐδες χωρίζονται σε εσωτερικές, που δεν είναι ιδιαίτερα επώδυνες αλλά προκαλούν αιμορραγία και εξωτερικές που εάν σπάσουν μπορούν να προκαλέσουν ήπιο πόνο.

Εάν κάτι από αυτά σου ακούγεται γνώριμο δεν είναι αργά να κάνεις κάτι γι' αυτό, όπως άλλωστε έκανα και εγώ. Με ποιό τρόπο; Άλλαξε τη διατροφή σου εμπλουτίζοντάς τη με πολλά φρούτα και λαχανικά, που βοηθούν στην αύξηση της κινητικότητας του εντέρου, απόφυγε τροφές όπως ψωμί, ρύζι, γαλακτοκομικά κ.ά, οι οποίες προκαλούν δυσκοιλιότητα και φυσικά εμπιστεύσου μια εξειδικευμένη θεραπευτική σειρά που καταπολεμά τις αιμορροΐδες με φυσικό τρόπο, όπως αυτή της Benostan.

Στη σειρά Procto της Benostan θα ανακαλύψεις θεραπευτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία συνδυάζουν στις πολύτιμες συνθέσεις τους τις ευεργετικές ιδιότητες της ελιάς και των βοτάνων της ελληνικής φύσης για να αντιμετωπίσουν άμεσα, αποτελεσματικά και με φυσικό τρόπο τα συμπτώματα των αιμορροΐδων.

Συγκεκριμένα τα προϊόντα της σειράς Procto:

  • Περιέχουν εκχυλίσματα από φασκόμηλο, μαστίχα, καλέντουλα, κερί μέλισσας, λάδι ελιάς και υπέρικο (βάλσαμο).
  • Είναι απαλλαγμένα από κορτιζόνη, χημικές ουσίες ή τοπικό αναισθητικό, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν επανειλημμένα χωρίς κανένα περιορισμό.
  • Τέλος, είναι απόλυτα ασφαλή και αποτελεσματικά για χρήση και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η αποτελεσματική αγωγή!

Ο πρωταγωνιστής της σειράς είναι η Procto cream, μια φυτική αγωγή που καταπολεμά τις αιμορροΐδες! Πρόκειται για ένα φυτικό σκεύασμα σε μορφή κρέμας που δρα τοπικά ενάντια στα συμπτώματα των αιμορροΐδων. Έχει αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και επουλωτική δράση, ενώ ανακουφίζει από τοπικό πόνο και κνησμό. Παράλληλα, επουλώνει, προστατεύει και ανακουφίζει άμεσα την ερεθισμένη περιοχή. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι διαθέτει ειδική κάνουλα για εφαρμογή στις εσωτερικές αιμορροΐδες.

SOS λύσεις!

Ακόμη η σειρά διαθέτει νέες πρωτοποριακές υφές σε μορφή τζελ και σπρέι, με συνθέσεις πλούσιες σε φυτικά εκχυλίσματα βοτάνων προκειμένου να περιποιηθούν την περιπρωκτική περιοχή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικές αιμορροΐδες αλλά και για αιμορροϊδικές καταστάσεις μετά από τον τοκετό.

Τα προϊόντα Benostan θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία και στο www.benostangreece.gr (Facebook: Benostan Health Products, Instagram: benostanhealthproducts)