Βρήκα τους φακούς επαφής που ταιριάζουν τέλεια στο lifestyle μου!

Αρθρογράφος: Έλενα Οικονόμου
Έλενα Οικονόμου
Βρήκα τους φακούς επαφής που ταιριάζουν τέλεια στο lifestyle μου!

Αγαπημένες μου, σίγουρα η καθημερινότητα μου, ως fashion director, είναι ιδιαίτερα απαιτητική με πολλές και ποικίλες δραστηριότητες. Έτσι, η ημέρα μου μπορεί να ξεκινά με μια φωτογράφιση, να συνεχίζει με στιλιστικές αναζητήσεις στα αγαπημένα μου καταστήματα και να καταλήγει αργά το απόγευμα στο περιοδικό προκειμένου να παραδώσω τη δουλειά μου.

Precision1 της ALCON

Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο χρειάζομαι φακούς επαφής που να δένουν απόλυτα με τον τρόπο ζωής μου και να μην με κρατάνε με τίποτα πίσω! Σε αυτήν την αναζήτηση και χωρίς να κάνω εκπτώσεις στα θέλω μου βρήκα ό,τι καλύτερο θα μπορούσα στους νέους ημερήσιους φακούς επαφής σιλικόνης υδρογέλης Precision1 της ALCON.

Precision1 της ALCON φακοί επαφής

Και σου εξηγώ αμέσως τους λόγους...

Καταρχάς μου προσφέρουν καθαρή και ακριβής όραση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να εμποδίζουν λεπτό την καθημερινότητά μου. Επιπλέον, η εύκολη εφαρμογή τους μου δίνει απόλυτη άνεση σε ό,τι και εάν κάνω ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας φαινομενικά δύσκολης ημέρας. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι ο φακός διατηρείται ενυδατωμένος και κάτω από αντίξοες συνθήκες, ενώ τα μάτια μου να παραμένουν ξεκούραστα ακόμη και μετά από πολλές ώρες χρήσης κινητού, υπολογιστή ή και tablet.

φακοί επαφής

φακούς επαφής σιλικόνης

Εκτός όμως από όλα αυτά, οι ημερήσιοι φακοί επαφής Precision1 της ALCON είναι ιδανικοί και για έναν ακόμη λόγο. Ποιός είναι αυτός; Οι μικρές ή και μεγαλύτερες αποδράσεις του καλοκαιριού, που χάρη σε αυτούς γίνονται ακόμη πιο εύκολες και άνετες γιατί δεν χρειάζεται να μεταφέρω υγρά συντήρησης ούτε να ανησυχώ μήν τυχόν και χάσω κάποιον φακό κατά τη διάρκεια των διακοπών μου.

Gerolymatos Alcon-Precision

φακούς επαφής σιλικόνης υδρογέλης

Παράλληλα, οι ημερήσιοι φακοί αποτελούν εκτός από μια πρακτική και μια οικονομική λύση, ειδικά εάν τους χρησιμοποιείς περιστασιακά και για συγκεκριμένες δραστηριότητες όπως σπορ, αθλητικές δραστηριότητες κ.λπ.

Και εάν ακόμη δεν πείστηκες, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους δοκιμάσεις και απλά να δεις και μόνη σου τι μπορεί να συμβεί!

Μπορείτε να βρείτε τους ημερήσιους φακούς Precision 1 στο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων της Alcon, κλικ εδώ.