Remington Keratin Protect: Το μυστικό μου για υγιή & λαμπερά μαλλιά φέτος το καλοκαίρι!

Remington Keratin Protect:  Το μυστικό μου για υγιή & λαμπερά μαλλιά φέτος το καλοκαίρι!

Μπορεί το καλοκαίρι να επιτάσσει χαλάρωση, ανεμελιά και ξεκούραση αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αμελούμε τη φροντίδα μας και πόσο μάλλον εκείνη των μαλλιών μας! Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο, ειδικά για αυτήν την περίοδο, επιλέγω πολύ προσεκτικά προϊόντα περιποίησης και styling που χαρίζουν υγιή, απαλά και λαμπερά μαλλιά χωρίς φυσικά να τα ταλαιπωρώ ή να τα επιβαρύνω.

Σε αυτό έχω για συμμάχους μου την ολοκληρωμένη σειρά styling Keratin Protect της Remington, η οποία διαθέτει εξειδικευμένα εργαλεία styling με κεραμική επίστρωση- εμποτισμένη με κερατίνη και αμυγδαλέλαιο- που φροντίζουν σε βάθος την τρίχα χαρίζοντάς μου υπέροχα, υγιή και λαμπερά καλοκαιρινά hair-looks.

Ας δούμε όμως τι θα βρεις στην Keratin Protect...

Η σειρά περιλαμβάνει:

  • Το σεσουάρ AC8002, που χαρίζει γρήγορο, υγιές και απαλό στέγνωμα ή και φορμάρισμα με λίγες κινήσεις περιορίζοντας το φριζάρισμα. Σημείωσε ότι το σεσουάρ διαθέτει στενό στόμιο 7mm για styling, στόμιο 11mm για γρήγορο στέγνωμα και φυσούνα για φυσικές μπούκλες.

reminghton σεσουάρ μαλλιών

reminghton σεσουάρ keratin

  • Το ισιωτικό S8540 για ένα υπέροχο και υγιές sleek-look.Το ισιωτικό σε χρυσό χρώμα, προθερμαίνεται σε μόλις 15 δευτερόλεπτα, ενώ διαθέτει εννέα (9) ρυθμίσεις θερμοκρασίας 150°C - 230°C για να το προσαρμόζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Ακόμη έχει λειτουργία turbo boost για ενίσχυση της θερμότητας, αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 60 λεπτά, κλείδωμα ασφαλείας της πλάκας για ασφαλή αποθήκευση, θήκη ανθεκτική στη θερμότητα και περιστρεφόμενο καλώδιο μήκους 1,8 m.

reminghton ισιωτική

  • Το κωνικό ψαλίδι CI83V6 με διάμετρο 19-28mm για υπέροχες μπούκλες και κυματισμούς με πέντε (5) ρυθμίσεις θερμοκρασίας, οι οποίες βοηθούν ώστε να το προσαρμόζεις ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου και το επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλεις να βγάλεις. Μάλιστα ο κώνος έχει ειδική επίστρωση για να μην γλιστράνε τα μαλλιά σου κατά τη χρήση.

reminghton μπούκλες

συσκευές reminhgton

  • Τη θερμαινόμενη βούρτσα για ίσιωμα CB7480 που στεγνώνει και ισιώνει τα μαλλιά προσφέροντας απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και
  • Την ηλεκτρική περιστρεφόμενη βούρτσα AS8810 για ένα φυσικό με όγκο hair-look με ανάλαφρες μπούκλες που είναι πάντα στη μόδα!

Έτσι με τη βοήθεια των εργαλείων styling της σειράς κάθε μέρα δημιουργώ διαφορετικά καλοκαιρινά χτενίσματα χωρίς να ανησυχώ για την υγεία ή τη λάμψη των μαλλιών μου.

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη σειρά κάνε κλικ στο www.remington.gr ή μπες στο Instagram: @remingtongreece & Facebook: @RemingtonGreece της εταιρίας.