Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βασιλική Μπέλλου: Πανέµορφη & µε τέλειες αναλογίες µετά τις διακοπές!

Βασιλική Μπέλλου: Πανέµορφη & µε τέλειες αναλογίες  µετά τις διακοπές!
BEAUTY NEWS 10.09.2021 17:11

H εντυπωσιακή ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν αµελεί την φροντίδα σε πρόσωπο και σώµα, ειδικά µετά την επιστροφή της στην πόλη. Εµείς ανακαλύψαµε όλα εκείνα τα µικρά µυστικά οµορφιάς που την κρατούν σε τέλεια φόρµα –από την κορυφή µέχρι τα νύχια– για να τα υιοθετήσεις κι εσύ!

BEAUTY & HEALTH TIPS @VASILIKIBELLU

  • Βάλε την άσκηση στη ζωή σου. Ακόµα και λίγα λεπτά περπάτηµα τη µέρα θα βελτιώσουν τη φυσική σου κατάσταση και θα σε διατηρήσουν fit! Εγώ από µικρή ασχολούµαι µε το κλασικό µπαλέτο αλλά και τον ανατολίτικο χορό, που µε βοήθησαν σηµαντικά στο να αποκτήσω αρµονικές αναλογίες.
  • Ακολούθησε µια υγιεινή διατροφή σε καθηµερινή βάση, όπως κάνω κι εγώ. Συγκεκριµένα, βάλε στο διατροφολόγιό σου πολλά φρούτα και λαχανικά εποχής και απόφυγε το πρόχειρο φαγητό αλλά και τους γλυκούς πειρασµούς.
  • Κατανάλωσε άφθονο νερό. Εγώ φροντίζω να πίνω τουλάχιστον 1,5 λίτρο τη µέρα. Με αυτό τον τρόπο αποβάλλονται φυσικά οι τοξίνες από τον οργανισµό µου, ενώ παράλληλα διατηρούµαι καλά ενυδατωµένη.
  • Για την περιποίηση της επιδερµίδας µου εφαρµόζω σε καθαρό δέρµα µια πλούσια ενυδατική κρέµα µε έντονα αισθησιακά αρώµατα, που ξυπνούν τις αισθήσεις µου. Επιπλέον, µία φορά στις 10 µέρες κάνω ένα peeling προσώπου, για να αποµακρύνω τα νεκρά κύτταρα από το δέρµα µου και να το διατηρήσω λείο και απαλό.

βασιλική Μπέλλου

H εκθαµβωτική Βασιλική έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στον χώρο της µουσικής βιοµηχανίας, µε το τραγούδι «Στο σταθµό» από τη Heaven Music, αλλά και της υποκριτικής µέσα από τις εµφανίσεις της στις επιτυχηµένες σειρές «Άγριες Μέλισσες», «Μην αρχίζεις τη µουρµούρα» και «Αγγελική».

Share