Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βάλε φρένο στη χαλάρωση µηρών & γλουτών!

Βάλε φρένο στη χαλάρωση µηρών & γλουτών!
BEAUTY NEWS 22.09.2021 10:15

Θέλεις να αποκτήσεις ένα σφριγηλό και ανορθωµένο σώµα; Τώρα µε τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής µπορείς! Η Δρ. Γιολάντα Πεπέ σου εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις πιο εξελιγµένες µεθόδους ανόρθωσης µηρών και γλουτών.

Γύρισε το χρόνο πίσω µε σύµµαχό σου την πλαστική χειρουργική, η οποία θα σε βοηθήσει να ανορθώσεις µηρούς και γλουτούς που έχουν χαλαρώσει µετά από αυξοµειώσεις βάρους ή και φυσική χαλάρωση, η οποία δηµιουργείται µε το πέρασµα του χρόνου.

Πως γίνεται η επέµβαση...

Πραγµατοποιείται µε µικρές τοµές κάτω από το γλουτό. Στους προσαγωγούς αφαιρείται το περιττό δέρµα και λίπος, ανασηκώνοντας το δέρµα έτσι ώστε η χαλάρωση από τους µηρούς αλλά και από το κάτω µέρος των γλουτών να εξαφανίζεται. Η όλη διαδικασία γίνεται µε µέθη και τα ράµµατα αφαιρούνται έπειτα από τρείς εβδοµάδες. Σηµείωσε ότι είναι πολύ σηµαντικό να µην κάνεις έντονες και απότοµες κινήσεις, καθώς και να αποφεύγεις τις πολλές ώρες καθιστικής εργασίας, κάνοντας συχνούς, ολιγόλεπτους περιπάτους.

Γλυπτική σώµατος µε HYAcorp MLF2

Το HYAcorp MLF2 είναι ένα απορροφήσιµο δερµατικό εµφύτευµα µε υψηλού βαθµού καθαρότητα. Πρόκειται για ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν, που λειτουργεί ως µέσο µιας χρήσης και παράγεται από µη-ζωϊκης προέλευσης υαλουρονικό οξύ. Η ειδική του σύνθεση παρέχει µέγιστα αποτελέσµατα όγκου στο περίγραµµα του σώµατος και στο σχήµα του. Είναι ιδανικό ως µέσο ανάκτησης του χαµένου όγκου και λείανσης επιφανειών του περιγράµµατος του σώµατος. Το βάθος της έγχυσης µπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το σημείο θεραπείας, ενώ μεγαλύτερη δυνατότητα όγκου μπορεί να επιτευχθεί στους γλουτούς.

Ιnfo

Δρ. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικός Χειρουργός,

giolantapepe.gr, [email protected], Giolanta Pepe

Share