Tα 5 βήματα της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς μου με "όπλα" τα προϊόντα Benostan!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Tα 5 βήματα της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς μου με

Αγαπημένες μου, σίγουρα η νέα σεζόν έχει αλλάξει σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά μου, που έχει γίνει πιο έντονη αλλά και τη ρουτίνα ομορφιάς μου, την οποία και έχω φροντίσει να εμπλουτίσω με τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας από τη Benostan για να διατηρήσω τη φρεσκάδα και τη νεανικότητά μου.

Aς πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκινούν από τον σωστό και επιμελή καθαρισμό του προσώπου μου για τον οποίο χρησιμοποιώ το απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού της Benostan, το οποίο απλώνω προσεκτικά σε στεγνή επιδερμίδα κάνοντας ένα ήπιο μασάζ αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Xάρη στα φυσικά εκχυλίσματα από θυμάρι, λεβάντα και φύλλα ελιάς της σύνθεσής του-χωρίς parabens- το γαλάκτωμα καθαρίζει σε βάθος, αφαιρώντας μακιγιάζ και ρύπους, ενώ αναζωογονεί και θρέφει την επιδερμίδα μου.

προϊόντα skincare benostan

Μάλιστα επειδή η επιδερμίδα μου είναι λιπαρή και ευαίσθητη αμέσως μετά το γαλάκτωμα ξεπλένω το πρόσωπό μου με το τζελ καθαρισιμού της Benostan, που χάρη στους φυσικούς καταπραϋντικούς και αντιερεθιστικούς παράγοντες της αγνής σύνθεσής του από καλέντουλα, λεβάντα και φύλλα ελιάς, χωρίς parabens, καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα μου απομακρύνοντας όλα τα υπολείμματα του μακιγιάζ ή περιττής λιπαρότητας χωρίς να το ερεθίζει.

Στη συνέχεια με λίγο βαμβάκι, που έχω εμποτίσει με την τονωτική λοσιόν της Benostan ταμπονάρω ελαφρά το πρόσωπο και το λαιμό μου αποφεύγοντας και πάλι την περιοχή των ματιών. Η ευεργετική της φυσική σύνθεση με εκχυλίσματα από καλέντουλα, φασκόμηλο και φύλλα ελιάς ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας μου, ενώ ολοκληρώνει τέλεια τον καθαρισμό του προσώπου μου!

Και φυσικά μετά τον καθαρισμό ακολουθεί η περιποίηση με την αντιρυτιδική 24ωρη κρέμα προσώπου της Benostan, που απλώνω με απαλές κινήσεις στο δέρμα μου. Το σούπερ κοκτέιλ αγνών φυσικών εκχυλισμάτων της σύνθεσης από λάδι ελιάς, φασκόμηλο, δενδρολίβανο και τίλιο, χωρίς ίχνος parabens, προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στο πρόσωπό μου για ώρες αναστέλλοντας την δράση των ελεύθερων ριζών που προκαλούν τη γήρανση. Έτσι, με συστηματική χρήση η επιδερμίδα μου δείχνει πιο νεανική και σφριγηλή και οι ρυτίδες γίνονται πιο λείες.

Τέλος, από τη ιεροτελεστία φροντίδας μου δεν λείπει η συσφικτική κρέμα ματιών της Benostan, την οποία εφαρμόζω με απαλές κινήσεις γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών χρησιμοποιώντας τις άκρες των δακτύλων μου. Η υπέροχη δροσιστική και καταπραϋντική της σύνθεση από χαμομήλι, τίλιο, φύλλα ελιάς και μικροσφαιρίδια βιταμινών-χωρίς parabens- δρα ενάντια σε μαύρους κύκλους και οιδήματα, ενώ παράλληλα αναζωογονεί και τονώνει την επίμαχη περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο μαύροι κύκλοι και κούραση κυριολεκτικά εξαφανίζονται και το βλέμμα μου δείχνει φωτεινό και ξεκούραστο!

benostan προϊόντα ομορφιάς

Για να πάρεις μια μικρή γεύση από τα παραπάνω δεν έχεις παρά να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μας και να γίνεις μια από 10 σούπερ τυχερές που θα κερδίσουν ένα ολοκληρωμένο σετ φροντίδας αξίας €100 το κάθε ένα!

Το κάθε σετ δώρου περιλαμβάνει: την αντιρυτιδική 24ωρη κρέμα, το συσφικτικό τζελ ματιών, το απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού, την τονωτική λοσιόν, το τζελ καθαρισμού προσώπου και τη θρεπτική κρέμα νύχτας.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

Η τυχερή θα ανακοινωθεί στις 15/10 από τα σχόλια του post του διαγωνισμού στο instagram!

Καλή επιτυχία!

Οι νικητές είναι:

kozanidoy
sakellarigiota
xara_poulou222
dimi_po
soniaflouda
evitakivoula
araki.1811
marios81_
artemisbis
nike_xrys

*Τα προϊόντα Benostan θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία και στο www.benostangreece.gr.

Facebook: Benostan Health Products,

Instagram: benostanhealthproducts