Πες αντίο σε πανάδες, κηλίδες & δυσχρωμίες με τη βιολογική σειρά καλλυντικών Bema White!

Πες αντίο σε πανάδες, κηλίδες & δυσχρωμίες με τη βιολογική σειρά καλλυντικών Bema White!

Το μυστικό για μια φωτεινή και λαμπερή επιδερμίδα απαλλαγμένη από τις αντιαισθητικές πανάδες, κηλίδες και δυσχρωμίες δεν είναι άλλο από τη στοχευμένη φροντίδα με την κατάλληλη σειρά περιποίησης. Σε αυτό θα σε βοηθήσει η βιολογική λευκαντική σειρά Bema White Organic Cosmetics από τη bioLEON, η οποία θα φωτίσει το πρόσωπό σου προσφέροντας άμεσα λεύκανση χωρίς ατέλειες.

Ανακάλυψε την ολοκληρωμένη σειρά...

πανάδες κηλίδες bioleon

Στη Bema White θα βρεις:

  • Το λευκαντικό γαλάκτωμα καθαρισμού, το οποίο χάρη στο λευκαντικό φυτικό σύμπλεγμα από εκχύλισμα ροδιού και βεταΐνη, ενισχυμένο από Arbutin και εκχύλισμα Bearberry προλαμβάνει την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων. Μάλιστα, η απαλή σύνθεσή του αφαιρεί τα υπολείμματα μακιγιάζ και ρύπων από το δέρμα σου χωρίς ωστόσο να το ερεθίζει.
  • Τη λευκαντική τονωτική λοσιόν, χωρίς αλκοόλ, που ολοκληρώνει μοναδικά τον καθαρισμό της επιδερμίδας αφαιρώντας όλα τα υπολείμματα μακιγιάζ. Είναι ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας, ενώ αφήνει το δέρμα απαλό και φωτεινό.
  • Την κρέμα προσώπου κατά των κηλίδων με δράση αποχρωματισμού και πολύτιμη σύνθεση, που αποτρέπει την εμφάνιση των μαύρων στιγμάτων και αναστέλλει την υπερβολική παραγωγή μελανίνης καθώς και την εμφάνιση ρυτίδων προστατεύοντας παράλληλα από την οξείδωση.
  • Τον λευκαντικό ορός προσώπου, που χάρη στο ειδικό φυτο-λευκαντικό σύμπλεγμα της σύνθεσής του δρα στοχευμένα ενάντια στην υπέρχρωση. Ακόμη, ο ορός είναι εμπλουτισμένος με φυσικά εκχυλίσματα με αντι-γηραντική και τονωτική δράση, τα οποία επιτρέπουν στο δέρμα να ανακτήσει την φυσική φωτεινότητα και την πυκνότητά του.
  • Το λευκαντικό scrub προσώπου με προληπτική δράση κατά της εμφάνισης σκούρων κηλίδων, που διεγείρει τη φυσική αναγέννηση των κυττάρων αφήνοντας το δέρμα οξυγονωμένο, φωτεινό και ελαστικό.
  • Το λευκαντικό γαλάκτωμα για πανάδες που προλαμβάνει την υπερβολική παραγωγή της μελανίνης που είναι η κύρια αιτία που δημιουργούνται οι αντιαισθητικές δυσχρωμίες στο δέρμα.
  • Τη λευκαντική μάσκα με φύκια που βοηθά στην πρόληψη και τον αποχρωματισμό των δυσχρωμιών, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και δίνει λάμψη στο δέρμα.

Beauty info:

Τα προϊόντα Bema White θα τα βρεις σε φαρμακεία & επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών ειδών και στο www.bioleon.gr.

Facebook: bioLEON

Instagram: bioleonproducts