Νίκησε την ακµή µε Gold Toning!

Η πλαστικός χειρουργός, Δρ. Γιολάντα Πεπέ, σου εξηγεί περισσότερα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκησε την ακµή µε Gold Toning!

Τώρα µπορείς να αντιµετωπίσεις αποτελεσµατικά το ερύθηµα και την ακµή µε τη µέθοδο Gold Toning, η οποία µάλιστα βοηθά και και στη µείωση των φλεγµονών, που δηµιουργούνται στην επίµαχη περιοχή. Η πλαστικός χειρουργός, Δρ. Γιολάντα Πεπέ, σου εξηγεί περισσότερα για τη πρωτοποριακή αυτή θεραπεία.

Πώς λειτουργεί

Η ερυθρότητα µετά την ακµή εµφανίζεται όχι µόνο λόγω µιας φλεγµονώδους αντίδρασης αλλά είναι αποτέλεσµα της αλληλεπίδρασης πολλών στοιχείων. Ως εκ τούτου, µπορεί να επιµείνει για µεγάλο χρονικό διάστηµα. Το µήκος κύµατος των 595nm, που απορροφάται από την αιµοσφαιρίνη, βοηθά στην οµαλοποίηση των ενεργών αιµοφόρων αγγείων και ταυτόχρονα βοηθά την επιδερµίδα να φτάσει σε µια ώριµη κατάσταση. Μάλιστα λόγω του µήκους κύµατος του 595nm, που στοχεύει στα αγγεία αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και επιτυγχάνεται ένα αποτέλεσµα baby lifting. Με αυτόν τον τρόπο το πρόσωπό σου αναγεννάται και φαίνεται πιο νεανικό.

Γιολάντα Πεπέ πλαστικός χειρουργός

Σηµείωσε ότι η αρχή του Gold Toning δεν είναι να καταστρέψει άµεσα τα µη φυσιολογικά αγγεία αλλά να τα εξοµαλύνει. ‘Ετσι µειώνοντας τις πιθανές παρενέργειες από την καταστροφή των αιµοφόρων αγγείων µειώνεται και η φλεγµονή στην επίµαχη περιοχή. Επιπλέον, το Gold Toning αποκαθιστά τη υγιή κατάσταση των προσβεβληµένων κυττάρων που περιβάλλουν τα µικροαγγεία µε µη φυσιολογική δραστηριότητα.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;

Το πρόγραµµα θεραπείας και ο αριθµός των συνεδριών µπορεί να διαφέρουν ανάλογα µε τη σοβαρότητα της κατάστασης που πρόκειται να αντιµετωπιστεί. Ο γιατρός θα σου συστήσει µια θεραπευτική πορεία κατάλληλη για τις ανάγκες σου. Συνήθως η θεραπεία Gold Toning πραγµατοποιείται σε εβδοµαδιαία βάση για λιγότερο από πέντε συνεδρίες εκτός εάν η κατάσταση είναι ασυνήθιστα σοβαρή.

Πόσο σύντοµα θα βελτιωθεί η ερυθρότητα;

Ο ερεθισμός μετά από τη θεραπεία θα μειωθεί δύο έως τρεις φορές πιο γρήγορα με το Gold Toning. Ωστόσο, το θεραπευτικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι πιο άμεσο ή όχι ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασή ή αν πραγματοποιείς ταυτόχρονα συνδυαστικές θεραπείες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο giolantapepe.gr.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

2310287800

2310275050